• Szósta hipoteza Autor: ~WlodekzGdyni [89.64.46.*]
    Ja wiem że każdy pisać może, czasem trochę lepiej a czasem gorzej ale powiedzcie ( dotychczas tylko jedna osoba się zadeklarowała) do której grupy należycie? Jest też szósta hipoteza: masochiści czerpiący przyjemność z tego że ich akcje idą w dół...

Na forum można znaleźć wiele wątków w rodzaju " nie kupować", "dno i trzy metry mułu", "ale porażka"" "nie tykać tego", "do końca roku cena 1gr","gdzie jest prokurator" , "drugi petrolinvest", smiec, to już jest koniec, powolna agonia itp.
    Też się zastanawiam kto to pisze i mam pięć hipotez:
    1. Płatni naganiacze na spadki. Kategoria hipotetyczna ale kto zaprzeczy że tacy nie istnieją?
    2.Wujkowie Dobra Rada którzy właśnie z samarytańskiej dobroci pouczają nas maluczkich o bezsensie kupowania akcji a sami ich nie posiadają. Ciekawe czy bezinteresownie udzielają się także na forach innych spółek których akcji nie posiadają.
    3. Ci którzy chcieliby tanio kupić i naiwnie wierzą że ich pisanina spowoduje jakikolwiek ruch kursu.
    4.Ci którzy umoczyli tutaj spore pieniądze, sprzedali ze stratą i teraz ich wpisy są rodzajem psychoterapii.
    5. Pasjonaci którzy widząc pozytywny wątek muszą natychmiast całemu światu udowodnić że to bzdurny wpis i to jednak oni mają rację.
  • Re: Szósta hipoteza Autor: ~Lolek [89.125.3.*]
    Ostrzegam przed tą spółką a wedle ubranych ( jak ty) naganiam na spadki gdzies od 1 zeta. Teraz sam zakwalifikuj mnie. Sobie do jakiej tam chcesz grupy. Ci co posłuchali mnie kilka miesiecy temu zapewnie mają całkiem 8nną na ten temat teorię niż twoje wypociny. Sorrki nie twoje bo skopiowane z innego wątku innego forum. Bo ten tekst to juz kilkanaście razy czytałem na podobnych gniotach jak te Macro Games
  • Re: Szósta hipoteza Autor: ~WlodekzGdyni [89.64.46.*]
    Dnia 2017-11-04 o godz. 11:02 ~Lolek napisał(a):
    > Ostrzegam przed tą spółką a wedle ubranych ( jak ty) naganiam na spadki gdzies od 1 zeta. Teraz sam zakwalifikuj mnie. Sobie do jakiej tam chcesz grupy. Ci co posłuchali mnie kilka miesiecy temu zapewnie mają całkiem 8nną na ten temat teorię niż twoje wypociny. Sorrki nie twoje bo skopiowane z innego wątku innego forum. Bo ten tekst to juz kilkanaście razy czytałem na podobnych gniotach jak te Macro Games

Brak odzewu na moje pytanie daje do myślenia. Czyżby takim wielkim wstydem było przyznanie się do jednej z grup?
    To moje własne, jak raczyłeś zauważyć, "wypociny". Nie kłam że go skopiowałem od kogoś innego.
    Bo kto kłamie to i kradnie.
    Tak mówiła moja mama.
    Podejrzewam że straciłeś tu mnóstwo pieniędzy i teraz starasz się obrzydzać wszystkim spółkę w ramach psychotrapii.
    Może nie?
[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.