• Dla przypomnienia Autor: ~BK [188.146.145.*]
    https://www.polskieradio.pl/42/276/Artykul/1748451,Do-Polski-dotarla-goraczka-zlota-Sprzedaz-sztabek-wzrosla-trzykrotnie

Akcje Goldenmark(gt) sa totalnie niedowartosciowane i najbliższe tygodnie powinny to zweryfikować(widać,ze ktoś sie zorientował i rozpoczął zakupy).
    Jesli chodzi o wycene akcji,trudno wrozyc ,ale wspomniane na forum Bankiera 60zl wcale nie jest cena nierealna.
  • Re: Dla przypomnienia Autor: ~Atlas [31.0.121.*]
    Ciekawie sie zaczyna robic,a poza animatorem akcji tyle co kot napłakał.Dzis powinno dojsc do 7,5zl...
  • Re: Dla przypomnienia Autor: ~red [31.0.121.*]
    Gtrinity ,to będzie Bitcoin bis,kto ma wyobraznie do ilu moze dojsc GT,ja zmieniam swoja rekomendacje na 100 zlza akcje,w koncu zloto niejednego juz zaślepiło.
  • Re: Dla przypomnienia Autor: ~Krzysztof [78.18.235.*]
    To wszystko fajnie brzmi ale czy ktoś może mi wytłumaczyć na mój chłopski rozum dlaczego cały czas dokładane są akcje na S poniżej wartości ostatniej transakcji. Pytam szczerze. Jeżeli ktoś jest w stanie mi to z sensem wytłumaczyć to będę zobowiązany.
  • Re: Dla przypomnienia Autor: ~Atlas [31.0.121.*]
    To jest zlecenie automat i po ok 0,5godz bezruchu zawsze ustawia sie akcji za 1000zl.Spokojnie ,tak tu jest od lat.Jak sie ostro wezmie popyt,to animator bedzie oszczedzal akcje i wylaczy sie z gry.Juz to mowilem,ale mysle,ze ktoregos dnia odetna czajacych sie od akcji +50% ...

• Re: Dla przypomnienia Autor: ~Ktzysztof [78.18.235.*]
    Dziękuję kolego za merytotyczną odpowiedź. Bez sarkazmu, chamstwa etc. Gdyby tak sie dalo na kazdej spółce.
    To co piszesz ma sens.
  • Re: Dla przypomnienia Autor: ~Marko [94.254.150.*]
    Większe obroty się zaczną niebawem i wiemy wszyscy dokładnie że wystrzeli w górę.
    Myślisz że walne wpłynie na kurs spółki. Jakieś pomysly/ przypuszczenia/przemyślenia odnośnie tego co chcą uchwalić?
  • Re: Dla przypomnienia Autor: ~Marko [5.184.203.*]
    Jeśli faktycznie w 2018 zamierzają wejść na parkiet główny to najwyższy czas na walnym poczynić ku temu kroki aby zwiększyć wartość spółki. Tym bardziej że cena złota całkiem całkiem
  • Re: Dla przypomnienia Autor: ~Atlas [5.172.237.*]
    Tu chocby sie nic nie wydarzylo -akcje powinny kosztowac na dzien dobry 30zl ,a dalszy wzrost ,to kwestia otwarta,oj otwarta...
    Cena zlota zmierza tam gdzie jego miejsce 2000$
    Spolka nie byla jeszcze grana ,wiec bedzie spory odpal.(tak to juz jest nannaszym GPW)
    Jesteś pewny co do dwóch tysięcy dolarów. Wiele bym dał żeby to stało się faktem bo prawdopodobnie mógłbym pójść wtedy na emeryturę ale wtedy ta spółka musiałaby być wyceniona na 5 miliardow dolarów.
    Przepraszam. Miało być ok 2,5 miliarda USD. Co i tak jest cena trochę z kosmosu
  • Re: Dla przypomnien ia Autor: ~Atlas [5.172.237.*]
    2tys $ za uncje zlota...W 2012 r tyle kosztowalo zloto a akcje GT byly wtedy pow 40zl,tyle ,ze tym razem zloto przebije ten rekord.Co do wyznaczania gornej granicy cenowej dla akcji GT ,ciezko wyznaczc granice, gdy podstawa wzrostow bedzie goraczka zlota.
    Ps.Nie wykluczam jednak,ze ktos kto ma pare tys akcji za 3-4 lata moze byc ustawionym czlowiekiem
  • Re: Dla przypomnien ia Autor: ~Krzysztof [78.18.235.*]
    Sorry mój błąd. Nie przeczytałem ze zrozumieniem.
    Do walnego pozostały niecałe 3 tygodnie. Wydaje mi się ze coś się zacznie dziać tutaj. W którą stronę to pójdzie się zobaczy.
  • Re: Dla przypomnien ia Autor: ~Atlas [5.172.237.*]
    Tylko spokój:)
[x]
DIVOLIO -3,91% 2,46 2026-02-27 15:51:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.