Im wiecej syfu bedziecie robic na forach, bankier opinie na google tym mniejsza szansa ze szybko odzyskacie zalegle wynagrodzenia, aby firma wam je wyplacila musi dalej funkcjonowac a wy robicie wszystko aby jej zaszkodzić czyli de facto dzialacie na własną szkode.
Mamy prawo robić syf na forach i będziemy robić, jego obowiązkiem jest wypłacanie pieniędzy, to żadna łaska z jego strony! A jak trzeba będzie to i do sądu z tym pójdziemy!
Żebyś się nie zdziwił jak dostaniesz wezwanie do prokuratury. To spółka publiczna celowe działania na obniżenie kursu to przestępstwo. Dzieci jesteście i tyle. Wasze wypowiedzi na FB trafią do waszych nowych pracodawców robicie syf tylko sobie.
Uważasz że to normalne że niektórzy nie mają wypłat za wrzesien? Ja mam się martwić o firmę, a czy firma martwi się o mnie? Czy martwi się ktoś o to, Czy mam za co płacić rachunki? Czy będzie stać mnie utrzymać rodzinę? Jak jesteś pracownikiem chcącym pracować za darmo to fachowcy zapraszają!! Martw się o firmę i o ich akcje i pracuj za darmo!! Powodzenia!!
Firma żeby przetrwać potrzebuje inwestora, a jak inwestor czyta takie rzeczy to nie jest zainteresowany więc jedyne rozwiązanie to bankructwo. Jak firma zbankrutuje to pracownicy nie dostaną ani grosza. Jedyna szansa na odzyskanie pieniędzy przez pracowników to przetrwanie firmy. Niestety byli pracownicy fachowcy.pl nie mają za grosz rozumu...
Ty też postaw się w ich sytuacji a nie myśl tylko o swoich akcjach to ciebie bardziej boli że akcje spadly i ostro gardlujesz a jak kolega pisze że wypłaty nie dostaje to zły.Popieram krzycz głośno może ktoś usłyszy.
jestem insiderem na wysokim stanowisku nie jest prawdą jakoby spółka miała zaległości w wynagrodzeniach wszystko jest płacone na czas ktos zbija kurs pod przejecie?
Ludzie tu potracili majatki i jeszcze musza wysluchiwac waszego skamlenia o jakies 3 tysie zaleglej wyplaty. Idz pod dom prezesa i tam mu prostest urządź. Do firmy nie masz po co przychodzic bo on tam i tak zaglada raz na 2 tygodnie buhahahha