Wielonic poco taki post?
Czy uważasz ze nikt noe przeczytansibie?
Czy to jest Twój pomysł na spędzenie wieczoru?
Jeżeli tak to sacun, sprawdź pls co wymyślili amerykańscy naukowcy dziś
Jak dla mnie jest to dobra wiadomość..postępowanie sanacyjne=rok bez płacenia długów...w rok można coś zrobić..a i po decyzji pozytywnej (o ile taka będzie) nieco pójdzie w górę:D
Tak tylko kto będzie chciał pracować za darmo bo chyba nikt. A druga sprawa jest zbyt dużo negatywnych opini w internecie i ludzie nie chcą kupować zwykłej strony za 3500 tys.
Wiem ze Pan surmacki chce zmienić nazwę firmy z fachowcow.pl na coś innego ale i tak ludzie będą ostrożni. Zreszta nikt po roku nie chce przedłużać umów z fachowcami.
"pan" surmacki to juz na szczescie bedzie mial niedlugo zakaz prowadzenia jakiejkolwiek dzialalnosci gospodarczej, wiec ten "pan" juz w polsce na szczescie nic nie otworzy
Wielonick ty po prostu jesteś zaślepiony tym bankrutem, nie martw się, Ciebie też załatwi. Nigdy do Ciebie nie docierała prawda na temat tej spółki, a wpisy o braku wynagrodzeń dla pracowników uważasz za kłamstwo. Jak chcesz, to myśl tak dalej. I tak się na Surmackim przejedzisz - to nie jego pierwsza firma.
Bedzie tu resplit i kolejny spadek o 90% ? Narazie wciaz drogo za duzo akcji i straty gdzie te zyski co miala firma miec. Po ewentualnym resplicie i spadku o 90% uznam ze jest tanio i kupie maly pakiet liczac na cud ze zacznie kiedys zarabiac fachowcy i wtedy odbije kurs ladnie po takim spadku kursu moze byc wieksze odbicie kiedys o ile wczesniej nie upafnie?
niech ni ktoś wyjaśni jaki związek ma cena akcji z działaniami firmy. giełda giełdą a firma jak działała tak działa i nic nikomu do tego. nawet jak po 1 grosz będzie to co, tyle jest warta na giełdzie i koniec. usługo będzie tak samo sprzedawała jak by była po 1zł. ja chętnie bym tam pracował, tylko nie ma naborów.
A tak broniłeś "prezesa" i co,widzisz teraz że nie miałeś racji czy nadal się do błędu nie przyznasz?A ja żebym 5 lat miała czekać i się z nim sądzić to odda mi co mi się należy
To juz 3cia bankrutująca firma Surmackiego. Strony abonamentowe robią to samo co fachowcy 4 x taniej a Surmacki gada brednie o sztucznej inteligencji naciągacz jeden