wlasnir, dobrze by bylo zlapac jakis kontakt z ludzmi co pracowali w jrgo poprzednich firmach i dowiedzirc sie czy zaplacil kase wszystkim. ja tez gleboko sie zastanawuam jak taka firma jak fachowcy moze sobie spokojnie funkcjonowac
jestem insider na wysoko stanowisko nie jest prawdą jakoby było jakieś zaległości w pensjach to pisza ludzie ktorzy chca zbic kurs i przejac wszystkie pensje sa od dawna placone na czas ostatnie opoznienie bylo jeszcze w 2013
Oj tam zaraz wypłaty. Ziemniaki z omastą jeść. Dieta ubogich ludzi zapewnia długie życie. Przyzwyczaili się do imprezek prezesa, prezes bidulek już nawet porszawkę sprzedaje to oni też mogą trochę pobiedować. Mało ruchów, głębokie wdechy, OHMMMM, i prana... praną się żywić. Nie sprzedali, to teraz nie ma papu.
za pazdziernik a nie za listopad. za listopad to w grudniu. o ile w ogole beda te pieniadze. mnostwo straconych nerwow z ta firma. mam juz tego wszystkiego dosyc
Ex naganiacze nie mają wypłat bo nie zbili kursu do 1gr i nie dostali premi a tylko na to czekają żeby jak najwięcej akcji skupić za bezcen i pójść w górę, nikt nie jest głupi to widać że kurs jest celowo zanizany, góra powiedziała max 5gr i zjazd. Ciekawe tylko jak długo!
Tą firmą musi koniecznie zająć się Państwowa Inspekcja Pracy. To żenada żeby do dzisiaj a mamy już 17 listopda nie było wypłat za wrzesień i październik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakie naganianie na spadki. Popracuj 2 miesiące bez wypłaty to pogadamy. Na forum wiele osób wypowiadało się, że nie dostało wypłaty. Zastanów się najpierw co piszesz, bo najwidoczniej nie masz zielonego pojęcia jak wygląda praca w tej firmie.
Dnia 2017-11-17 o godz. 15:55 ~Smutny napisał(a): > Jakie naganianie na spadki. Popracuj 2 miesiące bez wypłaty to pogadamy. Na forum wiele osób wypowiadało się, że nie dostało wypłaty. Zastanów się najpierw co piszesz, bo najwidoczniej nie masz zielonego pojęcia jak wygląda praca w tej firmie.
A Ty w Fachowcach pracujesz w Warszawie czy we Wrocławiu??? Bo to jest duża różnica.
Wielonick: Żenujące brednie. Podaj swe nazwisko i stanowisko , Prezes jak tu zajrzy to się ustosunkuje Brednie?obstawiajmy dalej bo jest 3 grudnia a za październik kasy brak,nawet nie jesteście w stanie powiedzieć kiedy wypłacicie pieniądze więc bardzo proszę niech się prezes ustosunkuje do tego czy wypłacił wynagrodzenia za październik?
''jestem insider na wysoko stanowisko nie jest prawdą jakoby było jakieś zaległości w pensjach to pisza ludzie ktorzy chca zbic kurs i przejac wszystkie pensje sa od dawna placone na czas ostatnie opoznienie bylo jeszcze w 2013''
Co za brednie piszesz. Prezes zalega z wypłatami. Jakby było wszystko w porządku nie byłoby skarg wnoszonych do inspekcji pracy. Prezes zalega z wypłatami za wrzesień i październik a Ty nie masz zielonego pojęcia o pracy w tej firmie. A skąd wiesz jakoby wszystkie pensje sa płacone, skąd masz informacje, że prezes zapłacił pensje?????????? Może pracujesz w księgowości, kóra nie odbiera telefonów i nie odpowiada na maile z zapytaniami odnośnie uregulowania zaległych pensji??????????????
Ten Surmacki jest bezczelny. Jak można tak postępować, W ogóle nie odbiera telefonów, maili, ma wszystkich w nosie. Na razie bezkarnie, ale oby poniósł konksekwencje swojego postępowania. Moja skarga w Inspekcji już złożona. Można złożyć e-skarge na stronie pipu z Warszawy, opisać swoją sytuację i dołączyć skany umów . Uważam, że każdy kogo prezes zalega z płatnościami powienien złożyć skargę, to może ukruci jego bezczelne postępowanie. I więcej osób się odważy złożyć skargę, tym większe szanse, że ta sprawa ruszy do przodu w końcu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
''jestem insider na wysoko stanowisko nie jest prawdą jakoby było jakieś zaległości w pensjach to pisza ludzie ktorzy chca zbic kurs i przejac wszystkie pensje sa od dawna placone na czas ostatnie opoznienie bylo jeszcze w 2013''
Ciekawe skąd masz takie informacje, że wszystkie pensje są płacone pracownikom w całej Polsce???? Może pracujesz w księgowości i nie odpowaidasz na telefony i maile od pracowników z zapytaniami o zaległę pensje za wrzesień i październik???? Widać, że nie masz zielonego pojęcia na temat tego, że ludzie czekają za pensjami, są przeciez już skargi wniesione do Pipu, gdyby prezes płacił pensje pracownikom jak każdy porządny przedsiębiorca nie byłoby skarg w inspekcji pracy. To też świadczy o przedsiębiorcy.
Właśnie, gdyby prezes płacił nikt by nie donosił do inspekcji pracy. Ludzie czekają na pensje, a prezesa to nie interesuje, że niektórzy nie mają na opłaty.