• pp i zapis Autor: ~Robert [176.221.121.*]
    Witajcie, mam na rachunku w mbanku przypisana odpowiednią do mojego stanu posiadania ilość MRCGM-JPPZapisy podstawowe 24.10.2017-14.11.2017 jednak w momencie kiedy chcę sie zapisac na zakup wyskakuje mi błąd "EFT0419: Otrzymana mapa dla transakcji DI52 jest nieprawidłowa (za mało linii)" ktoś wie o co chodzi ? jakieś pomysły ? oczywiście opócz tych ze mam sie nie zapisywac :P . Dziekuję za rzeczowe komentarze, reszty nie pozdrawiam
  • Re: pp i zapis Autor: ~mlodyinwes [91.217.98.*]
    Musisz skontaktować się, ze swoim BM, prawdopodobnie jest to błąd u nich.
  • Re: pp i zapis Autor: ~Lolek [89.125.3.*]
    Po prostu twój broker postanowił ratować twoj kapitał skoro KNF śpi
  • Re: pp i zapis Autor: ~ino [89.230.205.*]
    wejdź w zakładkę emisja z prawem poboru i z tej pozycji będziesz mógł popełnić ten życiowy błąd ;) i zapisać się... :D
  • Re: pp i zapis Autor: ~Blow [188.146.108.*]
    Wystarczy kupic z rynku...po co sie zapisywac
  • Re: pp i zapis Autor: ~nowicjusz [77.252.179.*]
    może jestem głupi ale mam takie przemyślenia takie czysto pragmatyczne (taka logika inżyniera) skoro akcje tej wydmuszki spadają to po co dokładać następnych żeby były jeszcze tańsze? Kto się na to skusi chyba kompletny laik,pytam bo sam mam trochę tych akcji kupiłem swego czasu bo sie świetnie zapowiadało ale teraz widze że to po prostu wyrzucona kasa w błoto.
  • Re: pp i zapis Autor: ~Luz [5.172.255.*]
    Spadają? Jest trend boczny, po odbiciu od dna (12gr). Czytałeś post Wolfa w moim wątku?
    Może Ci Blow odpisze, zanim wyjdziesz w dołku.
  • Re: pp i zapis Autor: ~uuuu [77.253.196.*]
    Trend boczny? A co to takiego?
  • trend boczny ....nie mogę.......BUHAHAHA Autor: ~makaron [94.254.242.*]
    Dnia 2017-11-08 o godz. 18:25 ~uuuu napisał(a):
    > Trend boczny? A co to takiego?

Poprawnie postawione pytanie powinno brzmiec : LUZ GDZIE WIDZISZ TREND BOCZNY???!!!.....BUHAHAHAHAHA

"trend boczny" wg. LUZ

BOKIEM LUZ TO JUŻ TU NIE JEDNEMU WYSZŁO ......

NAJWIĘKSZY LESZCZ CHYBA WIE ŻE AT NA NC TO MOŻNA SOBIE WSADZIĆ W ....

przykład tutejszego "znawcy AT" może się wypowie w temacie co warte były te jego kolorowe kreseczki i śmieszne wypociny o lewitacji?..... :)))))))))

link

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.242.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: trend boczny ....nie mogę.......BUHAHAHA Autor: ~koralina [176.9.136.*]
    Dnia 2017-11-08 o godz. 20:00 ~makaron napisał(a):
    > Dnia 2017-11-08 o godz. 18:25 ~uuuu napisał(a):
    > > Trend boczny? A co to takiego?
    >
    > Poprawnie postawione pytanie powinno brzmiec : LUZ GDZIE WIDZISZ TREND BOCZNY???!!!.....BUHAHAHAHAHA
    >
    > "trend boczny" wg. LUZ
    >
    >
    >
    > BOKIEM LUZ TO JUŻ TU NIE JEDNEMU WYSZŁO ......
    >
    > NAJWIĘKSZY LESZCZ CHYBA WIE ŻE AT NA NC TO MOŻNA SOBIE WSADZIĆ W ....
    >
    > przykład tutejszego "znawcy AT" może się wypowie w temacie co warte były te jego kolorowe kreseczki i śmieszne wypociny o lewitacji?..... :)))))))))
    >
    >link
    >

mówią, że kolorowanki są w cenie....a mógł zwykłym ołówkiem może byłoby lepiej ;)))
    Zgadnij.
    PS
    Podpowiem, że to ma związek z wykresem kursu.
  • Re: pp i zapis Autor: ~Blow [188.146.144.*]
    Filozofia jest prosta- po co nagarniac akcje za zlotowke...jak mozna zbic kurs na hama w dol..zrobic emisje..za nim wprowadza wymeczyc ludzi boczniakiem najlepiej przez pol roku a pozniej zrobic winde na 0.70 groszy ..bo przeciez tych akcji ulica nie obejmie ..zaprzyjaznione fundusze obejma.
    W sumie tak. Tyle, że windę raczej zrobią najpierw (jak rok temu), bo dopuszczenie ne (nierychłe) do obrotu raczej kurs zbije. Wcześniej fundusze muszą mieć szansę na korzystną sprzedaż. Myślę, że wycyrklowali to pod rajd św. Mikołaja - dla pewności.
  • TFI Luz szykuje rajd Autor: ~koralina [176.9.136.*]
    Dnia 2017-11-09 o godz. 08:03 ~Luz napisał(a):
    > ................. Wcześniej fundusze muszą mieć szansę na korzystną sprzedaż. Myślę, że wycyrklowali to pod rajd św. Mikołaja - dla pewności.

pozwolę sobie zacytować makarona

"BUHAHAHAHAHAHAHHAHAHA"

• Mnie w to mieszaj Autor: ~Luz [5.172.255.*]
    Cytat godny autora.
    Cieszę się, że nareszcie wyluzowałaś. Już stać na zakupy?
  • Re: TFI Luz szykuje rajd Autor: ~makaron [94.254.245.*]
    Dnia 2017-11-09 o godz. 09:50 ~koralina napisał(a):
    > Dnia 2017-11-09 o godz. 08:03 ~Luz napisał(a):
    > > ................. Wcześniej fundusze muszą mieć szansę na korzystną sprzedaż. Myślę, że wycyrklowali to pod rajd św. Mikołaja - dla pewności.
    >
    > pozwolę sobie zacytować makarona
    >
    > "BUHAHAHAHAHAHAHHAHAHA"
    >

Koralina za mało BUHAHA w BUHAHA ..........BUHAHAHAHAHA!!! co za koleś wczoraj trend boczny dzisiaj fundusze :)))
  • Re: TFI Luz szykuje rajd Autor: ~marlon [149.56.157.*]
    Dnia 2017-11-09 o godz. 10:40 ~makaron napisał(a):
    > Dnia 2017-11-09 o godz. 09:50 ~koralina napisał(a):
    > > Dnia 2017-11-09 o godz. 08:03 ~Luz napisał(a):
    > > > ................. Wcześniej fundusze muszą mieć szansę na korzystną sprzedaż. Myślę, że wycyrklowali to pod rajd św. Mikołaja - dla pewności.
    > >
    > > pozwolę sobie zacytować makarona
    > >
    > > "BUHAHAHAHAHAHAHHAHAHA"
    > >
    >
    > Koralina za mało BUHAHA w BUHAHA ..........BUHAHAHAHAHA!!! co za koleś wczoraj trend boczny dzisiaj fundusze :)))

a jutro wezwanie po 10 zł? :D :D
    mi sie wydaje że chyba coś z baniakiem nie teges
    PS
    Tak się wydaje, ale kiedy się wyrobią - kto wie?
  • Re: pp i zapis Autor: ~bry [178.43.48.*]
    terz mam w mbanku i wszystko działa jak najbardziej poprawnie. zapisuj się na max
  • Re: pp i zapis Autor: ~Joanna [37.47.202.*]
    witajcie chłopcy no co z was za mężczyzni ?nie ma nawet jednego co by porządnie sypnął ?  hej luz
    Hej.
    Są jak dzieci. Zwłaszcza geek.
  • Re: pp i zapis Autor: ~pixel [109.173.211.*]
    Przypominam !!!!!!
    Na Softblue zapisywali się na NE po 70 gr gdy kurs był w okolicach złotówki.
    Z tym że jak akcje NE weszły do obrotu, to kurs był w okolicach zupełnie innych,
    40 - 45 gr >>>>>>
    Tu też tak było. I to daje nadzieję.
  • Re: pp i zapis Autor: ~Przypomnienie [37.47.12.*]
    Dnia 2017-11-09 o godz. 10:05 ~Luz napisał(a):
    > Tu też tak było. I to daje nadzieję.

Nadzieję? Ha ha ha, powiedz to tym co wchodzili pod Facebooka, Microsoft, T-Mobile, Chinoli a ostatnio pod NG. Oni wszyscy mieli i chyba wciąż mają nadzieję tak jak i ty :-))))
    Powiedz ile było premier w ciągu ostatnich 2lat?
    Co z premierami na 4 kwartał br mamy 1,5 miesiąca do końca roku i miały być 3 gry!? Hahaha jak można być tak naiwnym???
    Skoro system jest powtarzalny, to jest przewidywalny. Ustosunkuj się lepiej do postów Blowa i Wolfa i do mojego pytania w moim wątku.
  • Re: pp i zapis Autor: ~Przypomnienie [37.47.12.*]
    Dnia 2017-11-09 o godz. 11:37 ~Luz napisał(a):
    > Skoro system jest powtarzalny, to jest przewidywalny. Ustosunkuj się lepiej do postów Blowa i Wolfa i do mojego pytania w moim wątku.

Nie śledzę wszystkich wątków bo mi się nie chce.
    Luz muszę ci powiedzieć że bardzo ale to bardzo przypominasz mi pewnego forumowica: "tak". On od około 70 groszy zaklinał rzeczywistość i wierzył zarządowi nawet wtedy jak pluli to mówił że deszcz pada. Mimo że kupował w okolicach 60-70gr to twierdził że ma średnią 7 groszy :-))))))))))))))))))))
    Zamilknął dopiero przy 25 groszach. Powiedz czy ty to nie jesteś przypadkiem nasz 'tak'?????
    Rozczarowujesz mnie: o forowiczu TAK pisałem Ci w wątku Gdzie oni są....
    Nie wymagam, żebyś śledził wszystkie wątki, tylko odpowiedzi pod Twoimi postami
    PS
    Zapomnienie?
[x]
MGAMES -29,81% 13,00 2024-11-25 11:08:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.