• Upadłości nie będzie Autor: ~bingo [188.146.3.*]
    Będzie głęboka restrukturyzacja.
  • Re: Upadłości nie będzie Autor: ~elk [84.248.77.*]
    to ten sam Prezes co miał być pozbawiony prawa do działalności gospodarczej? Może nie bez powodu był ten wniosek skoro z Niego taki ...fachowiec
  • Re: Upadłości nie będzie Autor: ~misiek [37.248.156.*]
    tam już nie ma komu upadać. Majątku nie ma to nawet na przeprowadzeni likwidacji zabraknie pieniędzy.

koniec, zgasić światło.

Ale co zarząd zarobil to jego, wysypali mnóstwo akcji, zadłużyli spółkę.
  • Re: Upadłości nie będzie Autor: ~Lupa [89.64.13.*]
    Lepiej niech płaca pracownikom bo ludzie się zwalniają umowy się nie spisują bo ludzie czytają opinie. Porażka jakaś. Chyba surmacki nie wie ze ludzie maja dzieci kredyty na mieszkania a tu jeszcze nie ma kasy za wrzesień. Ludzie idą do sądu walczyć o swoje pieniądze. Chyba nikt nie chce pracować za darmo.
  • Re: Upadłości nie będzie Autor: ~herbatka [83.28.117.*]
    zgadzam się w stu procentach niech lepiej zapłaci pensje swoim pracownikom, nikt tu za darmo nie będzie pracował. syf na całego ludzie uciekają z firmy bo się boją. a upadłość będzie na 100%. CIEKAWE CO BĘDZIE Z PENSJAMI ZA PAŹDZIERNIK!! bo o premiach to na pewno możemy zapomnieć (o premiach za wrzesień, bo tych premii też nie ma i nie wiadomo czy w ogóle będą)
  • Re: Upadłości nie będzie Autor: ~Dusss [89.64.13.*]
    Jestem byłym pracownikiem fachowcy.pl nie dostałam kasy za wrzesień a mamy już listopad a 10 juz tuż tuż i co będę czekała znowu na kolejna pensje. Jestem Ciekawa czy pan surmacki chce pracować za darmo. Jeśli on nie będzie szanował pracowników to nikt nie będzie chciał tam pracować zreszta już i tak nikt tam nie chce siedzieć.
    Ja tylko chce żeby mi zapłacił moje zarobione pieniądze.
  • Re: Upadłości nie będzie Autor: ~viki [188.146.169.*]
    A ja mówię że tym kursem ktoś się bawi i za chwilę będą wzrosty
  • Re: Upadłości nie będzie Autor: ~Tiger [94.42.140.*]
    Prawda .
    To bankrut.
  • Re: Upadłości nie będzie Autor: ~rht [46.253.12.*]
    Nie bardzo wiem co was tak dzis wystraszylo przeciez juz ktos na forum pisal ze bedzie sanacja i jest to w tym przypadku dobra informacja spolka bedzie chroniona przed wierzycielami.
[x]
FACHOWCY 0,00% 0,01 2019-04-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.