Lepiej niech płaca pracownikom bo ludzie się zwalniają umowy się nie spisują bo ludzie czytają opinie. Porażka jakaś. Chyba surmacki nie wie ze ludzie maja dzieci kredyty na mieszkania a tu jeszcze nie ma kasy za wrzesień. Ludzie idą do sądu walczyć o swoje pieniądze. Chyba nikt nie chce pracować za darmo.
zgadzam się w stu procentach niech lepiej zapłaci pensje swoim pracownikom, nikt tu za darmo nie będzie pracował. syf na całego ludzie uciekają z firmy bo się boją. a upadłość będzie na 100%. CIEKAWE CO BĘDZIE Z PENSJAMI ZA PAŹDZIERNIK!! bo o premiach to na pewno możemy zapomnieć (o premiach za wrzesień, bo tych premii też nie ma i nie wiadomo czy w ogóle będą)
Jestem byłym pracownikiem fachowcy.pl nie dostałam kasy za wrzesień a mamy już listopad a 10 juz tuż tuż i co będę czekała znowu na kolejna pensje. Jestem Ciekawa czy pan surmacki chce pracować za darmo. Jeśli on nie będzie szanował pracowników to nikt nie będzie chciał tam pracować zreszta już i tak nikt tam nie chce siedzieć.
Ja tylko chce żeby mi zapłacił moje zarobione pieniądze.
Nie bardzo wiem co was tak dzis wystraszylo przeciez juz ktos na forum pisal ze bedzie sanacja i jest to w tym przypadku dobra informacja spolka bedzie chroniona przed wierzycielami.