Bagno to się to zrobi jak kolejny kwartał pokażą zamiast zysków straty - kary milonowe za opóźnienia płacą... https://m.money.pl/wiadomosci/artykul/artykul,120,0,2381176.html#utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss a KAROL daje do zrozumienia, że to jeszcze nie raz się spóźnią.... NO to fajnie MILION w tą Milion w tamtą.... Tak pisze - czytać! !!
nie dziwne ze ci co slabo kupili lub sie zleszczyli i za duzo ich nie laczy ze spolka nakrecaja na bagno w spółce zeby taniej kupic ,dla mnie spolka ma potecjal teraz to okres wachania kursu kwestia czasu gdy wejdzie na wyższy poziom
Jak było 6 zł to na forum było miło i przyjemnie. 6 zł to podobno była promocja. Jak cudownie zapewniali, jak zachęcali do kupna. Jakie to wspaniale pisać te serenady i pieśni pochwalne. Tylko troooolllle straszą i ostrzegają, a oni to nie trooollle, oni tacy wspaniali.
W bagnie to są ci których tymi pieśniami wpakowaliście po uszy.
Witam rzadko tu zaglądam ,bo te same osoby jedno i to samo
..jak w dniu świstaka, swoją drogą prywatnie mówiąc osoby tu zaglądające muszą być bardzo czasowe jak to się mówi o każdej porze dnia i nocy bo kiedy bym tu nie zajrzał i o jakiejkolwiek godzinie na dodatek to non stop to samo i z reguły te same osoby.. Ursus to spółka przyszłościowa z ogromnym potencjałem i osobiście myślę , że na przestrzeni 2- 3 lata zobaczymy tu poziomy dwucyfrowe .