• Gdzie oni są ........... Autor: ~Przypomnienie [37.47.1.*]
    ci wszyscy moi przyjaciele.....
    A więc przy kursach 50-70 groszy to byli: toronto, mgames, tak, milioner, insider i wielu innych
    przy kursach 30-49 groszy to byli: tak, mgames, 5zlotych, Atom, Zeus, Osa, itd
    Przy kursach 15-29 groszy byli: Osa, Zeus, Wielki, tak, Atom, Luz, Daniel84, itd itp.
    przy kursach .... -14groszy będą:........

proszę o wpisy :)
  • Re: Gdzie oni są ........... Autor: ~Luz [5.172.255.*]
    Ja przecież jestem, Daniel chyba też, Tak był dziś w wątku Ola - od dawna na "nie".
    Pardon: TAK był dziś w wątku buffetta.
  • Re: Gdzie oni są ........... Autor: ~Przypomnienie [37.47.1.*]
    Dnia 2017-10-31 o godz. 21:17 ~Luz napisał(a):
    > Ja przecież jestem, Daniel chyba też, Tak był dziś w wątku Ola - od dawna na "nie".

masz rację LUZ, dlatego ująłem ciebie w przedziale 15-29groszy oraz Daniela84, jak się nie obrazicie to umieszczę was jeszcze w przedziale poniżej, dobrze będzie? Choć Daniel coś ostatnio ucichł, więc mam wątpliwości, czy nadal wierzy.
    Wiara to przesada. Ja pisałem o nadziei. Dzisiaj chyba ją straciłem. Ale obroty były rekordowe.
  • Re: Gdzie oni są ........... Autor: ~Wiaderko [188.146.42.*]
    Czuje sie pominiety, kolego..... moja przygoda z ta spolka jeszcze sie nie sponczyla. Stoje z boku I przygladam sie. Generalnie odrobilem I zarobilem na getbacku, byc moze na wiosne uda sie I cos tutaj ugrac, ale poki co panuje marazm I maksymalny pesymizm. Nawet gnioty wstaja z kolan .
    Dnia 2017-10-31 o godz. 21:36 ~Wiaderko napisał(a):
    > Czuje sie pominiety, kolego..... moja przygoda z ta spolka jeszcze sie nie sponczyla. Stoje z boku I przygladam sie. Generalnie odrobilem I zarobilem na getbacku, byc moze na wiosne uda sie I cos tutaj ugrac, ale poki co panuje marazm I maksymalny pesymizm. Nawet gnioty wstaja z kolan .

a rzeczywiście pojawiałeś się przy wyższych poziomach tak od 60 wzwyż? Ale nie pamiętam abyś bronił kursu :) Kupowałeś wtedy?
  • Re: Gdzie oni są ........... Autor: ~Joanna [37.47.199.*]
    no ja jestem kochaniutki z numerem 11 na koszulce !! hihihihihihihiiii  kocham was  i 10 z pp ale numer hihihihihii
    Dnia 2017-10-31 o godz. 21:41 ~Joanna napisał(a):
    > no ja jestem kochaniutki z numerem 11 na koszulce !! hihihihihihihiiii  kocham was  i 10 z pp ale numer hihihihihii

no będziesz w tym przedziale do 14 groszy :) Choć rzeczywiście w przedziale 15-18 też się udzielałaś/eś :)
    Ale ja mam wątpliwości co do prawdziwości twoich wpisów, wiesz MGS działa ;-)
    Joaśkę też podejrzewasz?
    Współczuję.
  • Re: Gdzie oni s? ........... Autor: ~Luz [5.172.255.*]
    Nie by?o Ci? na forum to Ci? pomin?li?my. Zatem zalecasz bezczynne czekanie do wiosny?
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Luz [5.172.255.*]
    I ty, moderatorze, przeciw mnie?
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Luz [5.172.255.*]
    No widzisz, moderatorze: usunąć post łatwo, a przywrócenie jest już z błędami. Wasz sprzęt nie na moje wpisy. Ale dzięki za dobre chęci. To zwiastun dobrej zmiany w moderacji.
  • Re: Gdzie oni są ........... Autor: ~Przypomnienie [37.47.42.*]
    czas uzupełnić wpis:
    przy kursach 50-70 groszy to byli: Wielki, toronto, mgames, tak, milioner, insider i wielu innych
    przy kursach 30-49 groszy to byli: tak, mgames, 5zlotych, Atom, Zeus, Osa, itd
    przy kursach 15-29 groszy byli: Osa, Zeus, Wielki, tak, Atom, Luz, Daniel84, itd itp.
    przy kursach 14-10 groszy: Luz, Wolf, Ada

czy będzie ciąg dalszy? już niebawem się przekonamy.

[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.