• Smiec Autor: ~robiem_gry_a_co [185.153.35.*]
    ta spółka nie powstała po to, by robić gry, tylko po to, żeby zarobić na takich jak wy, jak to ktoś trafnie odgadł.
    Jakbyście wiedzieli, kto tam się za to brał na początku, to byście spierdzielali stąd gubiąc trampki
    i wasze groszowe akcje. W myśl ostatniej mody - byłam sprzątaczką, ale teraz produkuję gry.
    Ukraińskie rączki może i zrobią P6, tylko co to zmienia.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [109.207.108.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Smiec Autor: ~Przypomnienie [37.47.1.*]
    Dnia 2017-10-31 o godz. 20:37 ~NikoKipas napisał(a):
    > Ciemnota nie zna granic ;p

słuchaj, ty jako pierwszy zacząłeś trąbić że to przekręt od 1,3zł więc niektórzy to powinni ci niezłą flaszkę zafundować (oczywiście ci co posłuchali) ale jak patrzymy na to z boku to wydaje mi się, że to jest lepsze od Amber Gold, wszyscy wszystko wiedzą a i tak sporo osób umoczyło. Najdziwniejsze jest to, że oni po prostu godzą się z tak dużą stratą i nic, kompletnie nic nie robią! To jest dla mnie znak, że jest jeszcze sporo dawców kapitału na tym rynku i minie wiele lat zanim to się unormuje.
  • Re: Smiec Autor: ~Luz [5.172.255.*]
    W Twoim wątku Posiadacze serii F napisałem, dlaczego tak się dzieje moim zdaniem.
    Dnia 2017-10-31 o godz. 20:21 ~robiem_gry_a_co napisał(a):
    > ta spółka nie powstała po to, by robić gry, tylko po to, żeby zarobić na takich jak wy, jak to ktoś trafnie odgadł.
    > Jakbyście wiedzieli, kto tam się za to brał na początku, to byście spierdzielali stąd gubiąc trampki
    > i wasze groszowe akcje. W myśl ostatniej mody - byłam sprzątaczką, ale teraz produkuję gry.
    > Ukraińskie rączki może i zrobią P6, tylko co to zmienia.

nie nie ukraińskie rączki nie zrobią phantomsix bo nie mają tego w portfolio.
    Phantomsix ma zrobić BBM za oceanem :))))), a przepraszam zrobili już wersję grywalną w lipcu (wg raportu za 2 kwartał) a w grudniu ma być wersja finalna buahahaha. Ktoś widział może trailer?
    Z phantomsix jest dokładnie tak samo jak ze współpracą z Facebookiem, Chińczykami, Microsoftem, Tmobile, jak z grą dla National Geo, gdzie do samego końca, tj. 27 września zapewniano was, że ta gra czy tam apka wyjdzie za 3 dni, (buahahahaha przepraszam nie mogłem się powstrzymać) a dziś już nikt nawet nie wspomina o tej grze. Potem miała być wydana super świetna gra ENERGY, którą wyprodukowali ukraińscy przyjaciele (to akurat mają w portfolio) i znowu "ciemność" :)))))))
    DO roku 2016 nie wracam, po co mam was denerwować bardziej? Pewnie za tydzień będzie ponowna zmiana strategii z kilkunastu gier w ciągu roku i kryptowaluty, tym razem może .......? kantor walutowy? a może platforma transakcyjna do handlu walutami? a czort ich tam wie.
  • Re: Smiec Autor: ~robiem_gry_a_co [46.31.32.*]
    nie napiszę nic, co pozwoliłoby mnie zidentyfikować.
    tylko tyle: nawet początkujący w danej branży ciężką pracą może coś osiągnąć.
    Ale do tego trzeba prezentować jakiś poziom, czego o niektórych osobach tam powiedzieć
    nie można, co najwyżej tyle, że ich największe atuty są nie wewnątrz, a na zewnątrz.

Miłego inwestowania, napiszcie coś śmiesznego na temat AT na tej spółce, albo lepiej od razu postawcie horoskop,
    a pieniądze, które chcieliście zainwestować, może przekażcie na PCK, będzie chociaż jakiś pożytek dla ogółu.
  • pełna zgoda Autor: ~Przypomnienie [37.47.1.*]
    Dnia 2017-10-31 o godz. 21:16 ~robiem_gry_a_co napisał(a):
    > nie napiszę nic, co pozwoliłoby mnie zidentyfikować.
    > tylko tyle: nawet początkujący w danej branży ciężką pracą może coś osiągnąć.
    > Ale do tego trzeba prezentować jakiś poziom, czego o niektórych osobach tam powiedzieć
    > nie można, co najwyżej tyle, że ich największe atuty są nie wewnątrz, a na zewnątrz.
    >
    > Miłego inwestowania, napiszcie coś śmiesznego na temat AT na tej spółce, albo lepiej od razu postawcie horoskop,
    > a pieniądze, które chcieliście zainwestować, może przekażcie na PCK, będzie chociaż jakiś pożytek dla ogółu.

ot powiedział prawdę. Wydaj kasę na PCK a nie będziesz taki wściekły .....
  • Re: Smiec Autor: ~Robiem_gry_a_co [46.31.32.*]
    O Małych ukraińskich raczkach wiem już od wiosny.
    Bez obaw, P6 wyjdzie, może nie za rok, i inaczej będzie się nazywał, ale w sumie co za różnica?
    Wyjdzie jak pozyskają kasę z serii G, inaczej będzie duży problem w 2018
[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.