Znalazłem zdjęcie, które od kilku dni was bardziej interesuje niż KGHM
Otóż po pierwsze - ZONG - to nie jestem ja !!!! Po drugie - to jest Norwegia i żółte norweskie tablice więc to ni może być mój golf, którego nigdy nie miałem Po trzecie - kolega jeździ takim golfem i jest to bardzo dobry samochód, swego czasu chodliwy u złodziei Po czwarte i ostatnie - proponuję założyć okulary i dokładnie obejrzeć zdjęcie a następnie skończyć głupie komentarze
Jak nie macie okularów to pożyczcie od swojego guru karakana - on ma to wam da
w Norwegii i owszem byłem i to nie raz, stąd poznaję ten krajobraz na zdjęciu i tablice rejestracyjne a wy głąby skończone poza koziądupą łba pisowskiego nie wychylicie bo was nie stać i karakan nie pozwala
Dnia 2017-10-31 o godz. 18:43 krisss1234- napisał(a): > naucz się bęcwale głupi czytać > > w Norwegii i owszem byłem i to nie raz, stąd poznaję ten krajobraz na zdjęciu i tablice rejestracyjne > a wy głąby skończone poza koziądupą łba pisowskiego nie wychylicie bo was nie stać i karakan nie pozwala
no patrz, tyle rzeczy rozpoznajesz a siebie i golfa nie. Toć to musi być jakaś pomroczność jasna.
Krzysztof, a w tej Norwegii to co robisz? Truskawki zbierasz, czy na depo pod eski kgh zarabiasz. W jednym się z tobą zgodzę golf GTI II to zarąbiste autko, jak kiedyś Garbusek i Kubelwagen, nawet pan Samochodzik wersją Kubelwagena jeździł - wiesz o tym? Ale powiedz nam czy ten Twój full wypas śmigacz ma już elektrycznie opuszczane szyby i szyberdach?. No i czy daje moc na fryturze z MC Drive
Tym golfem to z aleppem jeździ łowić ryby w Norwegii. Szkoda, że jest taki przekorny i 80% oszukańcze sygnały daje a alepp odwrotnie. Z tym,że alepp chce za to 30.000$ a Krzysiu kłamliwe daje za darmo. Powiedz na grubasku, Krzysiu, czy bank,w którym jesteś prezesem, wie że się tak udzielasz? Czy nie masz ograbiczen w zw..z piastowaną funkcją PREZESA BANKU w Koziej Wólce ???
Dnia 2017-10-31 o godz. 22:44 pi0tr napisał(a): > Tym golfem to z aleppem jeździ łowić ryby w Norwegii. Szkoda, że jest taki przekorny i 80% oszukańcze sygnały daje a alepp odwrotnie. Z tym,że alepp chce za to 30.000$ a Krzysiu kłamliwe daje za darmo. Powiedz na grubasku, Krzysiu, czy bank,w którym jesteś prezesem, wie że się tak udzielasz? Czy nie masz ograbiczen w zw..z piastowaną funkcją PREZESA BANKU w Koziej Wólce ??? krzyś już nie jest prezesem - PIS go wyrzucił