UWAGA, udzielam darmowej lekcji tradingu. Wyjaśniam co się stało. Rano tzw. podbitka, tj. szybciutkie kupno na kilka %+ z udzialem transakcji zawieranych ze soba (pozoruje wchodzenie wiekszego kapitalu). Po tej akcji uaktywnia sie popyt ktoremu "gruby" wywala przez całą sesję akcje. Na koniec sesji kurs sprowadzany kest ponownie do poziomow wyjsciowych. Pytacie po co? A no po to zeby przypadkiem nie uaktywnic podazy ktora czeka wyzej. Wielu z Was z ogromna checia wywalila by po 70 gr. Dlatego "gruby" nie pozwoli by kurs tam dotarl, bo wowczas on malo sprzeda swoich akcji.
My mówimy o tej samej spółce? :) Wcześniej naganialeś na wzrosty, potem sprzedałeś, bo "nie wytrzymałeś psychicznie" i teraz chyba naganiasz na spadki, co? ;)
QASTODIANN77 !!! NIE MASZ POJĘCIA O GIEŁDZIE CHŁOPIE A SIĘ WYPOWIADASZ !!!! NA KONIEC SESJI GROSZOŁAPY SPRZEDAWAŁY PRZED ŚWIĘTAMI ( DT) NAJWAŻNIEJSZE ŻE ZAKOŃCZYLIŚMY NA PLUSIE !!!! ROBIĄ TO SAMO CO NA KREZUSIE JAK BYŁ PO 95 GR. NA WYKRESIE KOLEJNA ZIELONA ŚWIECZKA I TO JEST NAJWAŻNIEJSZE !!!! CODZIENNIE WYŻSZE CENY !!!!!! BĘDZIE ODBICIE DO LINI TRENDU SPADKOWEGO TO JEST 1.10 !!!!
proponuje zachować merytoryczną atmosferę wątku - to dość rzadka sytuacja, ale spróbujmy ... Wg. mnie sporą cz. obrotu robią DT, jednak kurs zamyka sie coraz wyżej, od paru dni oczywiście 'gruby' od czasu do czasu zrobi zrzut by wystarszyć , albo podciągnie do 60 by zanęcić... jak dla mnie modelowa sytuacją, której jeszcze nie nazwałbym dystrybucją na poziomie 50-60gr
ale, nie o tym - DZISIAJ chciałem Was pozdrowić, z okazji - jak by nie patrzeć - naszego święta. ZMARŁYCH. To właśnie my, inwestorzy w CUB zaliczamy się do tego zacnego grona, poprzez inwestycje w 'trupa', Więcej! część z nas zostanie z tą inwestycją do końca, nawet wówczas gdy padnie lub, porzuci ten papier tuż przed wielkim wskrzeszeniem i powrotem na 3-4 zł
W każdym z tych przypadków, towarzyszące poczucie będzie zgodne z charakterem dzisiejszego Święta - zatem - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !