Super okazja inwestycyjna na KCI. Cena obecna poniżej 1 PLN za akcję a wartość księgowa jednej akcji to 5,30 PLN!!! Jak ruszy to sandały pospadają a ktoś ładnie zbiera!
Co Cię obchodzi Stoppoint? Nie porównuj Audi do Lanosa... Tutaj już nic nie jest wstanie odbudować zaufania inwestorów, szczerze to nawet nikomu na tym nie zależy, chcą tylko wyssać ile się da a potem będzie płacz i rwanie siwych włosów. Wspomnisz moje słowa. ;)
Zmrużone oczko oznacza ironię, zatem Twoją wypowiedź należy rozumieć przewrotnie.
Co mnie obchodzi stoppoint? Paradne! Wszak sam od miesięcy na niego naganiasz na tym forum. Mnie on nie obchodzi. Mnie obchodzi, dlaczego Ty się tak wytrwale interesujesz nieinteresującym mgs? Bezinteresownie?
W wątku "Uuu" skasowano Twój post do mnie. Powinieneś metodą prób i błędów znaleźć formę, która przetrwa. Pilnuj swojego forum, skoro nie wiesz, dlaczego Cię do nas nosi - akwizytorze lakiluuku.
Ileż tutaj "życzliwych" osób, które martwią się o pieniądze posiadaczy akcji, trochę przypomina mi to czasy komunizmu, gdzie osób "życzliwych" też było sporo...
Dnia 2017-11-04 o godz. 10:18 ~NikoKipas napisał(a): > Ja też nie mam akcji a obchodzi mnie to bardzo dużo. > Dziwne że KNF i prokuratura też się jeszcze nie zainteresowała tą spółką.
jesteś pewien? ja mam odmienne zdanie....co ustalą zobaczymy
Dnia 2017-11-04 o godz. 19:09 ~Luz napisał(a): > Koralko! Znalazłaś prokuratora! Gratulacje! Mamy rozumieć, że już nie będziesz o niego pytała całego forum? O dniu radosny, dzięki Wam, Niebiosa!
nie wiem co tam chcesz rozumieć bynajmniej mnie to nie interesuje, wiem natomiast, że wizyta u okulisty wskazana.... " Dziwne że KNF "
Dnia 2017-11-04 o godz. 10:18 ~NikoKipas napisał(a): > Ja też nie mam akcji a obchodzi mnie to bardzo dużo. > Dziwne że KNF i prokuratura też się jeszcze nie zainteresowała tą spółką.
To znaczy że akcje miałeś. Ile tu straciłeś? Wzmianka o KNF i prokuraturze wskazuje że bardzo dużo....