• kiedy 70 gr?? jak myślicie?? Autor: ~olek [83.12.58.*]
    jw.
  • Re: kiedy 70 gr?? jak myślicie?? Autor: ~radzio [31.0.68.*]
    Jutro olek jutro buhaha
  • Re: kiedy 70 gr?? jak myślicie?? Autor: ~olek [83.12.58.*]
    a z czego Ty się tak cieszysz?? Z tego, że od dwóch miesięcy kurs w miejscu jest?? i to pomimo dobrych inf! ! Czekam na niżej
  • Re: kiedy 70 gr?? jak myślicie?? Autor: ~Alek [95.160.153.*]
    Przewalania ciąg dalszy. Zwyczajna codzienność. Taki był zamiar. Obrzydliwe spółkę żeby nikt nie brał
  • Re: kiedy 70 gr?? jak myślicie?? Autor: ~aaa [195.35.80.*]
    Olek od dwóch miesięcy jest konsolidacja - wiecznie rosnąć nie może....

Jak myślisz czy długość konsolidacji ma wpływ na zasięg zbliżającego się odpału ???
  • Re: kiedy 70 gr?? jak myślicie?? Autor: ~Miki [188.166.60.*]
    Hohoho,
    Spokojnie drogi olku, wiem, że byłeś niegrzeczny w tym roku więc Ty nie dostaniesz prezentu i swoich 70gr. A z drugiej strony to 70gr to jedyne co dostaniesz w tym roku na gwiazdkę.
    Za to Ci co byli grzeczni i trzymali swoje akcje niedługo zaczną rajd razem ze mną.

Do zobaczenia już niedługo.
  • Re: kiedy 70 gr?? jak myślicie?? Autor: ~xxx [31.0.120.*]
    Dnia 2017-10-31 o godz. 09:21 ~olek napisał(a):
    > jw.

olek,znów zaczynasz fikać, czyżbyś jeszcze nie miał gości w domu o których wspominałem?, nie martw się,już wiedzą kim jesteś wkrótce cię odwiedzą.Jak zamilkniesz na zawsze to będzie wiadomo,że już byli.
    Mam apel do wszystkich, którzy chcą dać nauczkę olkowi i innych przestrzec przed takim działaniem.Jak już sprawa nabierze oficjalnego charakteru, będę potrzebować wsparcia innych akcjonariuszy w jego sprawie.Takie mam info i radę od osób, które się tym zajmują.Proszę więc róbcie również screeny wpisów olka niezgodnych z zasadami gry na GPW.Jak będę mieć konkretne informacje w tej sprawie to przekaże Wam, gdzie i z kim w tej sprawie należy się skontaktować by złożyć skargę.
  • Re: kiedy 70 gr?? jak myślicie?? Autor: ~yyy [138.197.164.*]
    To może ja trochę pomogę xxx :)
    olek mnie nie zna ale ja trochę znam olka, jeżeli chcesz coś gdzieś zgłaszać to tu masz jego pełen adres IP 83.12.58.90 to jest adres statyczny więc nigdy się nie zmienia.

Pozdro 600
    Dzięki ale jego dane są już znane odpowiednim organom, to tylko kwestia czasu i procedur.Wiem dużo więcej ale nie mogę nic pisać- ogranicza mnie prawo, gdyby nie było to karalne to napisałbym tu o nim wszystko
    mało tego, jeśli ma akcje alei( a tego się nie dopytałem) i dopuścił się manipulacji kursem- za to też odpowie
  • Re: kiedy 70 gr?? jak myślicie?? Autor: ~Dyrektor [31.182.60.*]
    Ogólnie :) nie mam nic do naganiaczy... ale to ciekawy temat.
    Pamiętam niedawno była taka akcja o ile dobrze pamiętam w Dani. Tam jakiś młody gówniak dostał wyrko skazujący za komentarze na forach itp.
    On nigdy nie kłamał ewidentnie, tylko "naganiał", sąd jednak potraktował to jako manipulację bo gość robił kółka.

Kojarzy ktoś może dokładniej temat :) może jakiś link się znajdzie.

Myślę, że to byłoby fascynujące wydarzenie gdyby w PL trafił się podobny przypadek, przecież wszystkie fora w tym bankiera to 90% naganiaczy w jedną lub drugą.
  • Re: kiedy 70 gr?? jak myślicie?? Autor: ~Kici [188.146.130.*]
    A tymczasem znowu poniżej 1,20, bo kumuś gumka w majtkach puściła :D a propos głównego wątku, myślę, że łatwo odróżnić normalne dyskusje od tępego naganiania (faktycznie 90%). Ktoś traktuje osoby typu Olek poważnie? Chyba nie...
  • Re: kiedy 70 gr?? jak myślicie?? Autor: ~Dyrektor [94.254.137.*]
    Dnia 2017-10-31 o godz. 15:20 ~Kici napisał(a):
    > Ktoś traktuje osoby typu Olek poważnie? Chyba nie...

Myślę, że poważnie nikt nie traktuje ale tylko do czasu.Wiesz masz bezpieczny i zdywersyfikowany portfel to zawsze czujesz względny "luz", gorzej jeżeli jesteś Januszem giłdowym i wpakowałeś wszystko w jedną spółkę, która nagle spada.
    Wtedy zaczynasz czytać i zastanawiasz się czy naganiacze faktycznie mówią prawdę, że jest trup w szafie, że będzie 70gr bo coś tam itp.

I tutaj pojawia się kwestia, czy to już jest manipulacja kursem? Jeżeli nakłaniasz kogoś do podjęcia niewłaściwej decyzji inwestycyjnej przedstawiając mu kłamliwe informacje?

Moim zdaniem już tak, zdaniem sądu, który przytaczałem również.
    Jak to może wyglądać w Polsce? Ciężko powiedzieć :) ale jestem przekonany, że w obecnej sytuacji ambergold itp. wyrok w takiej sprawie mógłby być mało ciekawy dla oskarżonego.
    No tym bardziej, że to byłaby sprawa pokazowa, której głównym celem jest danie przykładu dla kolejnych naganiaczy.
  • Re: kiedy 70 gr?? jak myślicie?? Autor: ~Kici [188.146.130.*]
    Fajnie by było, ale moim zdaniem marne szanse. Patrząc na dzisiejszy wysyp artykułów po korpo-striptease, jak działają naganiacze w realu i jak słabo sobie wymiar sprawiedliwości z tym radzi, sądzę, że trzeba się bardziej zdać na własny rozum. Zresztą, kto podejmuje decyzje na podstawie tępego naganiania na forum sam sobie jest winien :)
  • Re: kiedy 70 gr?? jak myślicie?? Autor: ~Dyrektor [94.254.173.*]
    Dnia 2017-10-31 o godz. 16:02 ~Kici napisał(a):
    > Zresztą, kto podejmuje decyzje na podstawie tępego naganiania na forum sam sobie jest winien :)

Oj, zgadzam się z tobą całkowicie. Niestety wynika to bardziej z systemu opiekuńczego, w którym żyjemy. Niestety często w konsekwencji decyzji podejmowanych przez takie niedojdy cierpią również Ci ogarnięci... ot patrz przykład frankowiczów itp. itd.
    Więc mniejszym złem byłoby jednak ukrócenie takich naganiaczy zanim ktoś straci swoje pieniądze ;)

• Re: kiedy 70 gr?? jak myślicie?? Autor: ~piter [188.146.97.*]
    olek siedzi w puszce albo wisi w szopie po przygodzie z bit evil
  • Re: kiedy 70 gr?? jak myślicie?? Autor: ~Dyrektor [94.254.175.*]
    No właśnie, my tu sobie tak gadu gadu a główny zainteresowany coś zniknął :(
    Olek daj znać co myślisz o kwestiach, które sobie tu omawiamy... przecież wiemy, że to czytasz :)
  • Re: kiedy 70 gr?? jak myślicie?? Autor: ~glut [195.72.148.*]
    hehe Olka odwiedziła w mieszkaniu dobra zmiana. skończył tak samo jak Miras na JWA. tylko ze miras był zabawny w przeciwieństwie do Olka
  • Re: kiedy 70 gr?? jak myślicie?? Autor: ~xxx [31.0.122.*]
    Dnia 2017-11-03 o godz. 10:15 ~glut napisał(a):
    > hehe Olka odwiedziła w mieszkaniu dobra zmiana. skończył tak samo jak Miras na JWA. tylko ze miras był zabawny w przeciwieństwie do Olka

Jeszcze olka nie odwiedzili ale bądź pewien ,że niedługo to nastąpi i wtedy wszyscy pokrzywdzeni,którzy sprzedali ze stratą pod wpływem jego manipulacji wystąpią wspólnie z oskarżeniem przeciw niemu a i jego konto oraz transakcje na tej spółce zostaną dokładnie prześwietlone pod kątem manipulacji kursem( jeśli oczywiście w ogóle miał akcje tej spółki)
    PS.Myślę,że olo nagania na spadki przynajmniej na jeszcze jednej spółce, dojdę do tego i jeśli to się potwierdzi to mu współczuję- albo i nie:))
  • Re: kiedy 70 gr?? jak myślicie?? Autor: ~glut [195.72.148.*]
    no to działajcie. moze w końcu się skończy się "robienie wszystkiego żeby tylko tanio kupić" a pożniej się wyśmiewać i pisać "głupie leszcze"
  • Re: kiedy 70 gr?? jak myślicie?? Autor: ~Alek [89.79.41.*]
    Przyszedł super raport miesięczny czy coś ze tak walą bez opamiętania?
  • Re: kiedy 70 gr?? jak myślicie?? Autor: ~Alek [89.79.41.*]
    To jak przyjdzie super kwartalny to będą walić pewnie ile wejdzie żeby kurs stał w miejscu.
  • Re: kiedy 70 gr?? jak myślicie?? Autor: ~mart [89.64.41.*]
    nadchodzi raport ;-)
  • Re: kiedy 70 gr?? jak myślicie?? Autor: ~radzio [31.0.43.*]
    Hmm...maly wol malo znaczacy jak pokaze sie w setkach tys to beda obroty miarodajne. Puki co czekamy . pzdr
  • Re: kiedy 70 gr?? jak myślicie?? Autor: ~mart [89.64.41.*]
    miałem nadzieję że nadchodzi bo dziś 3.11 ale będzie pewnie w poniedziałek
    obroty są na poziomie żenującym
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.