Fakt jest taki, że lepiej to wywalić przy kolejnej okazji bo to spółka typu MGM System, na której zarobiło się na chwilę z działu IT a dziś ogłasza upadłość. Trochę lepiej SUN wypada z promocją ale ten dział w Polsce nadal raczkuje. Kiedyś brali udział w konkursie doliny krzemowej ale nie dali rady i tak się bujają od straganu do straganu. Już nawet nie odpisują na maile, zostali usunięci z jakiegoś tam programu, który wymagał raportowania co miesiąc, a w tych raportach nic nie było ;) Kto tu dłużej to pamięta, że 13-15 dnia miesiąca mieli obowiązek raportowania można powiedzieć... niczego. W lutym 2016 roku wysypałem 3/4 ponad mój poziom i stwierdzam, że to najlepsza decyzja. Teraz 1/4 i żegnam się ze spółką. ;)
Dobrze prawisz, ale nie ma tego komu wywalić, bo nikt normalny nie chce tego gooo...na brać.
Programy akcji pracowniczych, wejście na giełdę w 2010, cena nigdy nie osiągnęła emisyjnej, nawet przy dobrych wiatrach i mega kontraktach. Jednym slowem żenada. Ta firma to dno dna. Prezesina oszukał akcjonariuszy, jak 99% prezesin goo...wien z NC. NC powinno zostać zlikwidowane, a człowiek odpowiedzialny za ten bubel nie powinien wyjść z kicia. Raj dla mafiosów, złodziei i przede wszystkim zarządów gooo....wien takich jak to.
zdjęć prezesów w garniakach i prezesin w miniówkach przy ludziach z pampersami na głowach już widziałem dosyć. Nie wiem czy Was to interesuje ale spólka IVT (Inventi) zajmująca się wiatrakami zorganizowała spotkanie z chińczykami z bud z karczkiem, którzy się przebrali w garniaki i wtedy to kurs poszedł w górę (tak słyszałem, a zdjęcie było na stronie firmy). Teraz na facebooku stragany SUNtechu klikają "lubię to" goście z kasą ze zdjęciami przy porsche. Szczególnie to obserwuje i przesyłam im serdeczne "pierd.... si." pozdro
Pirad. Raportować już nie muszą, bo podali komunikat, że od tego odstępują. Po co z resztą były te raporty. Albo pisali, że jak zawsze nic nie zrobili albo jak zawsze wszystko owiane tajemnicą, żeby mogli wytransferowywać kasę usługami obcymi.
dobra, mój wizerunek się trochę upubliczni ale kopiuję z pewnego portalu pyt/odp
Teraz może wejście w dialog z akcjonariuszami? Póki co czuję się jakbym udzielił bezzwrotnej pożyczki i to się nie zmienia od kilku lat.
Panie Pawle, bo udzielił Pan bezzwrotnej pożyczki, która wypływa rokrocznie w usługach obcych widniejących w sprawozdaniach finansowych. Unia finansuje wycieczki na targi i rozwój produktów. Prawdziwa Polska rozwojowa firma.
od siebie powiem... niech sobię wsadzą w d.... rozwojową polskę przez małą "p" bo ni grosza nie dołożę póki na tym nie zarobię a wycieczki zagraniczne mam w d
Firma ma szacun na dzielni. Fejstłuk pełną parą. Koment w punkt. Chciałem kupić trochę tego, ale jednak odpadam, bo będę gonił po 0,15 jak dobrze pójdzie i mi śmiecia zdejmą z giełdy NC to niewypał na całej linii i nie jestem już w stanie wskazać żadnej uczciwej spółki do grania, nawet gdybym chciał. Wszędzie wali g...wnem