• BOŚ mówi sprzedaj. Cena 4 zł Autor: ~Ola_83 [83.15.158.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Wezwanie-na-Synthos-DM-BOS-mowi-sprzedaj-7552566.html
    Ciekawa akcja - DM BOŚ mówi sprzedaj i obniża cenę do 4 zł. W dodatku rekomendację przygotowali tydzień temu, więc jeszcze przed wezwaniem...

To wytłumaczcie mi, bo się gubię... mamy tu mnóstwo deklaracji i niemal rzucania się Rejtanem, że "za mniej niż 6 nie sprzedam", a wychodzi, że te 4,78 zł to dobra cena...
  • Re: BOŚ mówi sprzedaj. Cena 4 zł Autor: ~John [83.22.120.*]
    BOŚ zawsze się mylił w swoich " wyliczeniach ". Możesz sobie sprawdzić ich analizy - NIGDY nie byli nawet Blisko Prawdy. Dlatego nie maja klientów. Uważam ,że EBIDTA Syntosa jest powyżej 6 złotych . I zakładam się z BOŚ : żołędzie przeciw orzechom ,że to Ja mam rację a nie BOŚ. Jego analizy są dobre do kosza.
  • Re: BOŚ mówi sprzedaj. Cena 4 zł Autor: ~jaco [80.238.80.*]
    Sam oceń na chłodno co Cię zadawala..Co dalej zr2bisz z pieniędzmi. Jaki masz zysk....Ile bedziesz na nie czekac it itp..Tu nikt Ci nie da pomysły..Suche fakty znasz 4,48 17 litopada zaczyna siewezwanie..Kombinuj.----

Harmonogram wezwania wygląda następująco: 
    • Rozpoczęcie okresu przyjmowania zapisów na Akcje nastąpi 17 listopada.
    • Zakończenie okresu przyjmowania zapisów na Akcje zaplanowano na 18 grudnia.
    • Przewidywany dzień transakcji nabycia akcji na GPW to 21 grudnia 2017 r.
    • Przewidywany dzień rozliczenia transakcji nabycia akcji: 21 grudnia 2017 r.

Tuz przed wigilią dowiemy się więc, jaki był odzew na wezwanie. Jeśli duży, to być może już w przyszłym roku Synthos opuści GPW (nie da się także wykluczyć później przymusowego wykupu) ..
  • Re: BOŚ mówi sprzedaj. Cena 4 zł Autor: ~set [31.0.86.*]
    Szczerze oddałbym w okolicach 5,5, nie chce mi się bawić, zwłaszcza, że to nie ja karty rozdaje. Tu MS decyduje o wszystkim.
  • Re: BOŚ mówi sprzedaj. Cena 4 zł Autor: ~re [185.46.169.*]
    co by nie bylo ktos ciagle zbiera. Moze slupy solow poniewaz wie ze fundy nie oddadza tak tanio
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.183.180.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: BOŚ mówi sprzedaj. Cena 4 zł Autor: ~Kurczakos_Polakos [31.182.196.*]
    A za rok będzie kwik jak się kurs zwali do 4 zl. Albo fundusze skupia od was i za rok oddadzą za taką sama cenę. O dywidendzie przez ten rok zapomnijcie. MS wydusi was jak cytryny.
  • Re: BOŚ mówi sprzedaj. Cena 4 zł Autor: ~synthos_psycho_fan [37.47.38.*]
    Równie ważne co dlaczego ktoś zbiera po cenie wezwania jest dlaczego ktoś sprzedaje nawet poniżej ceny (4,77)? Może dociera że Sołowow raczej nie zmięknie pod wpływem gróźb w stylu "za mniej niż 6 nie oddam"...
[x]
SYNTHOS 0,00% 4,89 2018-01-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.