• raport za III kw. Autor: ~acjonariusz [94.254.161.*]
    juz za 2 tyg. mysle ze padnie rekordowy zysk na poziomie min 800k? czekam spokojnie
  • Re: raport za III kw. Autor: lawyer_mz [5.172.235.*]
    Coraz bardziej zadziwiająca jest ta słabość kursu przed spodziewanymi dobrymi wynikami, jaka tu może być przyczyna tego marazmu, przecież już handel był w rejonach 1,5 a teraz spadliśmy nawet poniżej ceny zakupu akcji z emisji. Ciągle ktoś zasypuje mizerny popyt i kisimy ogóra na żenującym poziomie kapitalizacji w granicach 6mln.
  • Re: raport za III kw. Autor: ~ino [37.47.20.*]
    Bliżej wyników powinno troszku się ożywić, a po wynikach... tylko gora!
  • Re: raport za III kw. Autor: ~radzio [78.131.197.*]
    Wiesz mecza akcjonariat. Ale na mnie na przyklad to wrazenia nie robi. Mialem akcje jak kurs byl po 17 gr i trzymalem mocno nie sprzedalem teraz te poziomy mnie nie interesuja patrzac na potencjal. Ja mam czas i poczekam sobie na 3-4 zl nawet rok dwa. Bo takie poziomy beda predzej czy pozniej. Pozdrawiam
  • Re: raport za III kw. Autor: michaelk86 [79.173.19.*]
    czy 800 to niewiem, ale, że będzie rekord to wiem na pewno, bo trzeba doliczyć premię 350 p.s. dość strachliwe te nasze byki...
  • Re: raport za III kw. Autor: ~Bychu [87.99.23.*]
    Cześć Panowie. Fajna spółeczka, tylko energii jeszcze nie ma. Stronkę sklepu też by mogli poprawić, ale reszta obiecująca.
  • Re: raport za III kw. Autor: ~radzio [78.131.197.*]
    Energia pojawi sie w odpowiednim czasie i napewno bedzie. Co jest najwazniejsze to czas bo wskaznikow dlugo oszukiwac sie nie da. A po raporcie za 3 kwartal sie poprawia chyba i to znacznie. Pozdro
  • Re: raport za III kw. Autor: ~aa [78.133.196.*]
    stronkę poprawiali przez cały poprzedni rok :D
[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.