• Pozytywny raport Autor: ~Ewelina [145.239.80.*]
    Puścili nowe info w obieg, może być potencjał do wzrostu link raport jak raport.
  • Re: Pozytywny raport Autor: ~marioxx [91.246.66.*]
    Pan M.Sołowow chyba powinien przeczytać raport DM BOŚ bo nie wie co skupuje , wcześniej pisałem że niedługo się zacznie pompowanie akcjonariatu.
    Jedno jest pewne rekomendacje BOŚ można sobie w buty włożyć .
    Przykład proszę sobie przeczytać co pisali o spółce UNIMOT i jaki jest kurs.
  • Re: Pozytywny raport Autor: ~masaj [91.208.72.*]
    jak każdy raport bośów i ten z czapy. wezwanie na 4,78 a ci smarują 4 biorąc pod uwagę 2018 rok a tu jeszcze nie rozliczony 2017. wyników za 2018 może już nikt nie zobaczyć bo do tego czasu MS już sns wyprowadzi z giełdy. do tego czasu mamy cenę min 4,78 poniżej której nie ma skupu a więc i nie spadnie też poniżej do czasu skupu.
    Moim zdaniem fundy będą kurs podbijały do grudnia ile wlezie bo wiadomo: jak będzie skup przymusowy to biegły ustali cenę średnią z 3 mcy poprzedzających uchwałę o skupie przymusowym, a więc to właśnie na te miesiące gramy (chyba że będzie jeszcze kilka wezwań na co liczę)
  • Re: Pozytywny raport Autor: ~set [31.0.86.*]
    Chcą wyrwać akcję jak najtańszym kosztem, jest różnica wydać na skup po 4,78, czy powyżej np 5,5 za akcję.
  • Re: Pozytywny raport Autor: ~SynThosa [37.8.230.*]
    Nie wiem jak jest w BOŚ ale w Synthosie idziemy na rekord.
  • Re: Pozytywny raport Autor: ~set [31.0.86.*]
    Pytanie, czy słupy pozwolą iść wyżej. Jeśli kurs będzie dalej trzymany, to będzie kiszonka. Raport za 3 kwartał, też może zawiązać rezerwy na jakiś cel, nie pokażą zysków.
  • Re: Pozytywny raport Autor: ~jaco [80.238.80.*]
    Jak zbierze 90% ogłosi wykup przymusowy...I po 4,87.....Znam to bo przerabialiśmy to na Redanie..Chyba że ktoś odda sprawe do sądu...
  • Re: Pozytywny raport Autor: ~masaj [91.208.72.*]
    zbierze ale nie sądzę że w pierwszym wezwaniu. myślę że do czasu skupu przymusowego cena pójdzie w górę. i jeszcze jedno mnie ciekawi czy MS uwzględnił w swoich wydatkach dywidendę bo nie sądzę że nie ma na nią chrapki. Oczywiście jak zwykle najpierw powiedzą że nie będzie wypłacona żeby potem zmienić zdanie. Cały czas przypominam myk na Pelionie z którego to wywodzi się nowy członek RN.
  • Re: Pozytywny raport Autor: ~hmm [109.207.102.*]
    nie całkiem tak by zablokowac lub odroczyć musisz być na walnym i twoj glos NA NIE musi byc zapisany.

inaczej nie jest brany pod uwagę.
  • Re: Pozytywny raport Autor: ~jaco [80.238.80.*]
    Może SII włączy się do tego..
  • Re: Pozytywny raport Autor: ~jaaaaa [37.47.11.*]
    Czy OFE oddadzą po tej cenie ?
    Podobno na potęgę zbierają na suwak.
    W SNS maja sporo udziału.
[x]
SYNTHOS 0,00% 4,89 2018-01-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe