• nowy Premier RP? Autor: ~Koalicjant [89.76.39.*]
    Jak sądzicie zmieni się? Zastąpią Beatę?
    Jakiś czas temu był projekt, nie śledziłem już czy to przegłosowali, że wszystkie spółki państwowe będą bezpośrednio pod nadzorem Premiera... i wtedy sobie pomyślałem, no tak Jarek bezpośrednio będzie wymieniał kogo będzie chciał czy to u Morawieckiego czy to u Ziobry czy to u Kaczyńskiego u kogokolwiek...bo jakby zmienili Beatę to kto tam będzie pamiętał że zmienili nadzór...
    a jakby Jarek został oficjalnym premierem to trochę szumy przy tej zmianie mogłoby być a po co robić szum jak można go uniknąć... takie moje przemyślenia
    No i oczywiście jak to wpłynie na kurs polityki rządu, czy dalej Morawiecki będzie taki silny? już tak raczej nie będzie lekceważył premiera.
    Taka zmiana może wywołać przynajmniej niepewność co dalej z pomysłami i ewentualnym wsparciem Ursusa...
  • Re: nowy Premier RP? Autor: ~xyzzz [178.42.113.*]
    nie czytaj onetowskich bzdetow zadnej zmiany premiera nie bedzie kosmetyczne zmiany przy takich sondazach
  • Re: nowy Premier RP? Autor: ~inwestor [46.174.215.*]
    Dnia 2017-10-29 o godz. 21:53 ~Koalicjant napisał(a):
    > Jak sądzicie zmieni się? Zastąpią Beatę?
    > Jakiś czas temu był projekt, nie śledziłem już czy to przegłosowali, że wszystkie spółki państwowe będą bezpośrednio pod nadzorem Premiera... i wtedy sobie pomyślałem, no tak Jarek bezpośrednio będzie wymieniał kogo będzie chciał czy to u Morawieckiego czy to u Ziobry czy to u Kaczyńskiego u kogokolwiek...bo jakby zmienili Beatę to kto tam będzie pamiętał że zmienili nadzór...
    > a jakby Jarek został oficjalnym premierem to trochę szumy przy tej zmianie mogłoby być a po co robić szum jak można go uniknąć... takie moje przemyślenia
    > No i oczywiście jak to wpłynie na kurs polityki rządu, czy dalej Morawiecki będzie taki silny? już tak raczej nie będzie lekceważył premiera.
    > Taka zmiana może wywołać przynajmniej niepewność co dalej z pomysłami i ewentualnym wsparciem Ursusa...

ty to gościu masz problemy idż spać nie kombinuj to nie dla ciebie problem
  • Re: nowy Premier RP? Autor: ~piotrek [94.254.239.*]
    tiaaa... koniecznie kaczak na premiera... ;-)
    Operacja pod kryptonimem BUŚ - Zbigniew Stonoga 
[x]
URSUS -4,91% 0,01 2022-10-14 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.