dwa razy pisałem do Komitetu Nabierania Frajerów ale nadal brak odzewu...obawiam się ,że i oni mają w d... to wszystko ważne żeby kasa w kieszeni się zgadzała. chyba lepiej poruszyć temat w tv szybciej jakaś reakcja będzie na takie przekręty.
Czegoś tutaj nie rozumiem. Przecież nawet najgłupszy urzędnik KNF czy GPW jak przeczytał ten raport to nie ma złudzeń o co chodzi. Tak samo pismaki z Pulsu Biznesu, Parkietu ,Bankiera czy innych publikatorów.I nie ma żadnej wzmianki na ten temat . Cisza. Nic. I to jest nowe Państwo Prawa pod nowymi rządami PIS !!!
czy to pan prezio daje no like'a czy któryś z rady a może mod? kto wie...bo każdemu komu zależy na odzyskaniu tego co się należy to nie robiłby takiego gnoju...ktoś ty???
To jest AMBER GOLD 2 - zrobią tak , że okaże się że koszty wprowadzenia są co najmniej równe ( a u części osób ) wyższe niż wartość akcji jaką posiadacie i okradną Was w świetle prawa ze wszystkich pieniędzy i akcji ; co niektórzy z Was , będą jeszcze ciągani przez prywatne firmy windykacyjne jako dłużnicy firmy Hetan
Pytanie jest ; jakie koszty dodatkowe ??? Nie dość ,że ograbili leszcza z akcji bo obiżyli nominał z 10 gr do 1 gr i powinni byli pomnożyć każdemu który posiadał papier x 10 , to zrobili dodruk z prawem , leszcz wyłożył kasę a oni , jeszcze nie dopuszczone do obrotu papierki odkupili od swoich wynalazków raczama , i umorzyli , co to q.... jest ? Gdzie jest KNF i inne instytucje nadzorujące giełdę ???. Granda , banda w biały dzień !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiesz co, nawiązując do komenatrza jaki pojawił się wcześniej " co niektórzy z Was , będą jeszcze ciągani przez prywatne firmy windykacyjne jako dłużnicy firmy Hetan ", szczerze nie wiem czy ktoś robi sobie jaja czy tak na poważnie... mimo, że utopiliśmy kasę, to jeszcze z tytułu posiadania PP będziemy zobligowani do oddawania / płacenia czegoś jeszcze?
Tak jestem zielony w te klocki i na mnie przeczytanie takich rzeczy niestety robi złe wrażenie.
Kolego !! Nie ma nigdzie napisane o jakichś dodatkowych kosztach , przeczytaj uchwałę NWZA , przeczytaj memorandum , i dziwię się że chcą dopuścić do obrotu tylko część akcji. Pajace ile 1/5 czy 150 część. Na jakiej podstawie prawnej. ??? barany jedne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak podpiszesz im ten wniosek to możesz ponieś dodatkowe koszta. trzeba pisać do jakiś polityków morze oni nam pomogą albo tv tyle możemy zrobić!!!!!!
18. Akcjonariusz biorąc udział w niniejszej Procedurze oświadcza, że: d. nie będą mu przysługiwały wobec Spółki jakiekolwiek roszczenia w przypadku niedopuszczenia Akcji do obrotu niezależnie do przyczyny e. nie będą mu przysługiwały wobec Spółki jakiekolwiek roszczenia w przypadku odrzucenia lub pominięcia jego Wniosku przez Spółkę niezależnie od przyczyny, f. ponosi wszelkie koszty związane z udziałem w niniejszej Procedurze we własnym zakresie. 19. Niniejsza procedura nie przewiduje postępowania reklamacyjnego na co Akcjonariusze biorąc w niej udział wyrażają zgodę.
Jeszcze jedno robia chyba pod siebie bo zostalo 28 milionow akcji i beda mogli sobie i wpuscic po 3 gr. Oto tutaj toczy sie gra , a puzniej znowu az wszystie uplynia .Dlatego moga niedopuscic bez podania przyczyny.
tak jak myślałem....minęły 2 tygodnie od mojego pisania do knf i nic,brak odpowiedzi...czyli oni wszyscy grają do jednej bramki i nam drobnym strzelają gola za golem,mają nas w 4 literach i tylko nasza kasa dla nich się liczy...jedna wielka banda. szkoda słów.
jest do poczytania na https://businessinsider.com.pl/finanse/waluty/hft-brokers-i-v-capital-prokuratura-wszczela-sledztwo/8t3n3ec, podobne chwyty stosowali, między innymi cytuję:
"... Zwracają pieniądze tylko wybranym osobom albo rolują zobowiązania na akcje/obligacje innych założonych przez siebie firm ..."
ciekawy wątek jest jak inwestorzy szukali pomocy, cytuję: "... Nikt wówczas nie przypuszczał, że kilka miesięcy później inwestorzy będą szukać pomocy w KNF, u Rzecznika Finansowego, a w końcu w prokuraturze ..."
także radzę Wam od razu uderzać do prokuratury, nie tracąc czasu na szukanie pomocy w innych instytucjach.
P.S. Moderatorze zanim usuniesz mój wpis to napisz proszę, który fragment mojego posta wg. regulaminu tego forum kwalifikuje post do usunięcia
Ja w ramach poboru dostałem 180 tys szt po 0,1 grosza ale na rachunku widnieje tylko heatan i nic z tym zrobić nie można sprzedać itp. kasa od prawie roku umoczona
PISZ KUŹWA DO TYCH OSZUSTÓW DZWOŃ TO OSZUSTWO W BIAŁY DZIEŃ A JAK NIE WYNAJMIE SIĘ KILLERA I ZROBI Z NIMI PORZĄDEK - ODSTRZELI TĘ SWOŁOCZ ALBO ODRĄBIE IM GŁOWY
To z Prawem Poboru to jeden wielki skandal i oszustwo w biały dzień. KNF i Zarząd Giełdy albo są tak nieudolne albo maczją w tym palce. Pobrane zostały pieniądze a akcję do tej pory nie pojawiły się na GPW. Prawo i sprawiedliwość !? Gdzie ono jest !? Panowie Ziobro, Wójcik,Kantak i inni, tyle mówicie o prawie. Pouczacie innych .A Wasi urzędnicy nie potrafią zrobić porządku z pospolitymi oszustami. Czego jeszcze trzeba !? Ktoś kradnie z głodu bułkę,batona to jest ścigany jak przestępca . Tutaj skradziono dziesiątki tysięcy złotych i nikt tego nie ściga. Skandal i jeszcze raz skandal !!!
Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy, orżnęli nas... Jednego nie potrafię zrozumieć, jak coś takiego może mieć miejsce, czuje się jakbym żył państwie trzeciego świata. Do tej pory nikt nie poniósł za to konsekwencji. Jak ktoś chce to zostawiam numer do mecenasa, któremu oddałem sprawę 519105869, prowadzą kilka spraw w tym temacie. Szkoda słów!!!!
Na samym początku trzeba przeczytać ten prospekt i zapisy , czy będą występować o dematerializowanie akcji i dopuszczenie do obrotu , a drugą sprawa nie ma zarządu , rady i co , spółka upadła czy co ? , ktoś zgłosił do sądu upadłość .... trzeba chyba napisać CBA niech strzepią du...ę i prześwietlą spółkę ............i zarząd oraz radę do pierdla !!!!!!!!!!!!