Michał Sołowow rozpoczął proces, który ma doprowadzić do wyprowadzenia z warszawskiej Giełdy Papierów Wartościowych firmy Synthos. Jeśli tak się stanie, nie będzie miał już żadnej firmy na giełdzie. Wcześniej sprzedał Echo Investment i wyprowadził z giełdy Rovese i Barlinek.
ile jeszcze tematow zamierzasz zalozyc z tym linkiem? prawda jest taka ze po ogloszeniu w czwartek kuyrs w piatek poszedl do gory wyzej niz byla cena wezwania, znaczy sie fundy stwierdzily ze po takiej niskiej cenie nie oddadza
To co chodzi z tymi transakcjami powyżej 4,9?????Michał wywala z giełdy ostatnią spólke...Szkoda tej przygody z Syntkiem..Kurs latał róznie ale srednia zawsze była ok..No te dywidendy...To była dobra inwestycja..Ja te 4,78 mam z małym zyskiem..Wielu jednak straci..Szkoda ich.
Sterując kursem można - kurs podnieść i go obniżyć..Kiedys na Redanie wgraliśmy walke z przymusowym wykupem. Sam uczestniczyłem w tym..Wygraliśmy ..Hura...I kurs spadł z okolic 2,1zł do poniżej 1,20 .Sa marzenia i purrysowe zwycięstwa..A jednak karty rozdaje wielki..