• Komunikat Autor: ~Informer [145.239.80.*]
    Jest nowe info link przeczytajcie i dajcie znać co myślicie.
  • Re: Komunikat Autor: ~Uczen [188.146.96.*]
    Dla mnie 1000 akcji jest dużo dziękuję ale lepiej zmienić spółkę dziś to zrobiłem dziękuję za naukę nie straciłem ani nie zarobiłem pozdrawiam Jakubasa zostało tylko 10 % naiwniakow. Poczytajcie sobie o dinopl
  • Re: Komunikat Autor: ~Ech [37.7.184.*]
    Sadze, ze po tym komunikacie zarozumialy AS powinien schowac sie do bud a nie innych pouczac. AS zawsze sie wpatala jak tylko ktos zauwazy lipe na Newagu. Zawsze usprawiedliwia lipe. Adwokat jakis czy ich makler??? Kreski sprytnie rysuje.
  • Re: Komunikat Autor: ~AS [80.54.46.*]
    Spokojnie bo Ci coś wypadnie. Chyba nie podejrzewasz, że ktoś może przypuszczać, że jesteś tu dyskutantem?
    Nie napisałeś tu ani 1 posta, który by nie był od czapy jak ten do mnie, lub nie zawierał wyłącznie maglowania tematu ustawek kursu, jak kilku zawodowych pisarzy tutaj.

Dziwnym trafem na innym forum, jeden z nr IP na który się tu logowałeś opatrzony jest nickiem, jaki był akurat na tym forum aktywny przez baaardzo długo, ale przycichł :) Tak wiadomo, dynamiczne IP są w modzie, a nicki to zbieg okoliczności, nie wspominając o specyficznym podejściu do dyskusji i tych samych insynuacjach jak w teleranku.

Ale musi mi się dziś nudzić, że takie banialuki tu wypisuje, nie :)?
  • Re: Komunikat Autor: ~Uczen [188.146.97.*]
    Supermarkety Dino – polska sieć dogoniła już niemieckiego Lidla i chce walczyć z portugalską Biedronką

Maja Werner
  • Re: Komunikat Autor: ~Uczen [188.146.103.*]
    Zysk netto Dino Polska wzrósł r/r do 46,69 mln zł w II kw. 2017 r. A Newag straty dlatego warto było podziękować
[x]
NEWAG 0,54% 111,00 2026-05-28 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.