Dla mnie 1000 akcji jest dużo dziękuję ale lepiej zmienić spółkę dziś to zrobiłem dziękuję za naukę nie straciłem ani nie zarobiłem pozdrawiam Jakubasa zostało tylko 10 % naiwniakow. Poczytajcie sobie o dinopl
Sadze, ze po tym komunikacie zarozumialy AS powinien schowac sie do bud a nie innych pouczac. AS zawsze sie wpatala jak tylko ktos zauwazy lipe na Newagu. Zawsze usprawiedliwia lipe. Adwokat jakis czy ich makler??? Kreski sprytnie rysuje.
Spokojnie bo Ci coś wypadnie. Chyba nie podejrzewasz, że ktoś może przypuszczać, że jesteś tu dyskutantem? Nie napisałeś tu ani 1 posta, który by nie był od czapy jak ten do mnie, lub nie zawierał wyłącznie maglowania tematu ustawek kursu, jak kilku zawodowych pisarzy tutaj.
Dziwnym trafem na innym forum, jeden z nr IP na który się tu logowałeś opatrzony jest nickiem, jaki był akurat na tym forum aktywny przez baaardzo długo, ale przycichł :) Tak wiadomo, dynamiczne IP są w modzie, a nicki to zbieg okoliczności, nie wspominając o specyficznym podejściu do dyskusji i tych samych insynuacjach jak w teleranku.
Ale musi mi się dziś nudzić, że takie banialuki tu wypisuje, nie :)?