• To jest rak dla portfela nie inwestycja Autor: webmaster310 [83.10.18.*]
    Pier***i się tydzień na tym samym poziomie, potem tydzień czekam żeby sprzedać na zero, w końcu nerwy człowiekowi puszczają i sprzedaje pkc. Nie polecam bankrutów z porąbanymi systemami notować bo można dostać k**wicy tyle w temacie.
  • Re: To jest rak dla portfela nie inwestycja Autor: ~Viki [176.101.130.*]
    Giełda nie jest dla dzieci zmykaj do mamy pod spódnice a nie baw sie w maklera giełdowego
  • Re: To jest rak dla portfela nie inwestycja Autor: ~xxx [83.7.67.*]
    opcje sa dwie , pierwsza -zjazd do 0,01-0,02 i zastój na 2-3 lata , druga - podbicie ,sprzedaż drobnym i spokojne czekanie na cud , po weryfikacji prognoz przez firmę , innej formy nie widze , może sie mylę ? jak wy to widzicie / tylko nie w formie przejęcia przez chińczyków,,,,,/
  • Re: To jest rak dla portfela nie inwestycja Autor: webmaster310 [83.10.18.*]
    Mogą się jeszcze podnieść ale według mnie jest większa szansa na to że upadną. Ja chiałem wyciągnąć 2gr na korekcie ale nie wyszło i już miałem tego dość. To jest jedna wielka loteria ale inwestowanie w spółki tego typu prowadzi w długim terminie do wyzerowania portfela.. Ja odradzam no ale jak kto woli.
  • Re: To jest rak dla portfela nie inwestycja Autor: ~3tt5 [193.37.152.*]
    Kto ma to podbić?

Swoja drogą leszcze wciagnely prawie 40 baniek akcji? Dlaczego te akcje nie stoja do 0.1?
  • Re: To jest rak dla portfela nie inwestycja Autor: webmaster310 [83.10.18.*]
    Lepiej skończ pisać na tym forum bo nic tu wartościowego nie wnosisz. Jak tak kochasz tych fachowców to nikt ci nie broni władować w nich całego kapitału tylko jak upadną to nie jęcz na forum tylko się zastanów nad swoim postępowaniem pacanie. Nie wspomnę już o tym że naciąganie na kupienie akcji tej spółki podchodzi pod próbę manipulacji kursem.
[x]
FACHOWCY 0,00% 0,01 2019-04-03 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.