Pier***i się tydzień na tym samym poziomie, potem tydzień czekam żeby sprzedać na zero, w końcu nerwy człowiekowi puszczają i sprzedaje pkc. Nie polecam bankrutów z porąbanymi systemami notować bo można dostać k**wicy tyle w temacie.
opcje sa dwie , pierwsza -zjazd do 0,01-0,02 i zastój na 2-3 lata , druga - podbicie ,sprzedaż drobnym i spokojne czekanie na cud , po weryfikacji prognoz przez firmę , innej formy nie widze , może sie mylę ? jak wy to widzicie / tylko nie w formie przejęcia przez chińczyków,,,,,/
Mogą się jeszcze podnieść ale według mnie jest większa szansa na to że upadną. Ja chiałem wyciągnąć 2gr na korekcie ale nie wyszło i już miałem tego dość. To jest jedna wielka loteria ale inwestowanie w spółki tego typu prowadzi w długim terminie do wyzerowania portfela.. Ja odradzam no ale jak kto woli.
Lepiej skończ pisać na tym forum bo nic tu wartościowego nie wnosisz. Jak tak kochasz tych fachowców to nikt ci nie broni władować w nich całego kapitału tylko jak upadną to nie jęcz na forum tylko się zastanów nad swoim postępowaniem pacanie. Nie wspomnę już o tym że naciąganie na kupienie akcji tej spółki podchodzi pod próbę manipulacji kursem.