• Czemu Panstwo nie interweniuje? Autor: ~Asdf [94.254.145.*]
    Przeciez Alior, PKO BP , BOS, PZU (o ile jeszcze jest w akcjonariacie) onl wszyscy stracą na tym jak to upadnie. Ok może ktoś powiedzieć że panstwo przejmie serwerownie... Ale teraz za pare mln moga stać się właścicielem spółki ciągle z paroma kontraktami, wykorzystać serwerownie, wyprowadzić ją na prostą i pospłacać zobowiązania. Pod rządami krula wykoncza nas drobnych.

Krol mowi przejsciowe problemy z plynnoscia znaczy się 90% przeceny, krul mowi najgorsze za nami znaczy sprzedaje akcje, krul mowi brak podstaw fundamentalnnych do przeceny znaczy sanacja, krul mowi z finteco jestesmy bliscy podpisania umowy znaczy finteco przestalo byc zainteresowane, krul mowi czekamy na rozliczenie kontraktu z Sescom znaczy trzeba bedzie doplacic....

Krulu zacznij mowic prawde bo twoja wiarygodnosc albo jej brak ciagnie spolke na dol.
  • Re: Czemu Panstwo nie interweniuje? Autor: karol_n [62.148.95.*]
    Ludzie od miesięcy pisałam, że to ustawka. Admin wycinał moje posty, a 'ciułacze' chichrali, ze dziewczyna jest rozgoryczona, itp. itd...A wyszłam na Wernyhorę, Trzy Wiedźmy Makbeta i Sfinksa razem wzietych.

Kiedy zaczniecie słuchać rad insiderów?!
  • Re: Czemu Panstwo nie interweniuje? Autor: ~Asdf [94.254.145.*]
    Karol_n sama sprzedalas po 58 gr wiec sama widzisz ze nadzieja umiera ostatnia...

Dlaczego np Newind nie jest zainteresowany przejeciem spolki?
    Newind to PWr, a Pwr to Rastaman....Nie widzisz koneksji?
  • Re: Czemu Panstwo nie interweniuje? Autor: ~Ciapa [136.0.98.*]
    bo:
    newind teraz naprawdę nie ma kasy
    newind nie ma zasobów na utrzymanie tego trupa
    newind nie jest aż taki głupi

wystarczy że dali się "ubrać" w konwersję długów w akcje i dzięki temu nie mogą brać udziału w układzie sanacyjnym, podobnie jak asseco i kilka innych firm. Już rozumiecie o co chodziło ?
    konwersja części wierzytelności nie wyklucza z układu sanacyjnego, Ciapa. PS. Newind przestał być niegłupi gdy zaczął dostarczać Prezesowi Banku Zbożowego za namową Rastamana....Konwersja to był ostatni trick Rastamana u Prezesa G. (zbieżność inicjału)
  • Re: Czemu Panstwo nie interweniuje? Autor: ~Ciapa [192.119.165.*]
    Ty widzę jesteś jednak lepiej poinformowana. Do mnie niestety Docierają tylko fragmenty informacji :(
    PS.
    teraz pytanie brzmi czy newind przetrwa na rynku .....
  • Re: Czemu Panstwo nie interweniuje? Autor: ~Asdf [94.254.145.*]
    Juz to widze. Skoro Newind ma takie same problemy to zapewne tak samo placi cubowi....
[x]
CUBEITG -1,52% 0,20 2019-05-06 11:20:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.