Przeciez Alior, PKO BP , BOS, PZU (o ile jeszcze jest w akcjonariacie) onl wszyscy stracą na tym jak to upadnie. Ok może ktoś powiedzieć że panstwo przejmie serwerownie... Ale teraz za pare mln moga stać się właścicielem spółki ciągle z paroma kontraktami, wykorzystać serwerownie, wyprowadzić ją na prostą i pospłacać zobowiązania. Pod rządami krula wykoncza nas drobnych.
Krol mowi przejsciowe problemy z plynnoscia znaczy się 90% przeceny, krul mowi najgorsze za nami znaczy sprzedaje akcje, krul mowi brak podstaw fundamentalnnych do przeceny znaczy sanacja, krul mowi z finteco jestesmy bliscy podpisania umowy znaczy finteco przestalo byc zainteresowane, krul mowi czekamy na rozliczenie kontraktu z Sescom znaczy trzeba bedzie doplacic....
Krulu zacznij mowic prawde bo twoja wiarygodnosc albo jej brak ciagnie spolke na dol.
Ludzie od miesięcy pisałam, że to ustawka. Admin wycinał moje posty, a 'ciułacze' chichrali, ze dziewczyna jest rozgoryczona, itp. itd...A wyszłam na Wernyhorę, Trzy Wiedźmy Makbeta i Sfinksa razem wzietych.
bo: newind teraz naprawdę nie ma kasy newind nie ma zasobów na utrzymanie tego trupa newind nie jest aż taki głupi
wystarczy że dali się "ubrać" w konwersję długów w akcje i dzięki temu nie mogą brać udziału w układzie sanacyjnym, podobnie jak asseco i kilka innych firm. Już rozumiecie o co chodziło ?
konwersja części wierzytelności nie wyklucza z układu sanacyjnego, Ciapa. PS. Newind przestał być niegłupi gdy zaczął dostarczać Prezesowi Banku Zbożowego za namową Rastamana....Konwersja to był ostatni trick Rastamana u Prezesa G. (zbieżność inicjału)
Ty widzę jesteś jednak lepiej poinformowana. Do mnie niestety Docierają tylko fragmenty informacji :( PS. teraz pytanie brzmi czy newind przetrwa na rynku .....