Kriss jesteś tutaj jak widze ulubieńcem forumowiczów,coraz więcej osób już ma dosyć czytania Twoich bredni.Odpuść chlopcze,już i tak naśmieciłeś wystarczająco.
macie rację - owładniętych nienawiścią pisowców nienawidzę i to się nie zmieni a te wszystkie czeski luki alepy nawet Ryszard i neptuny to na 5 km śmierdzi pisem
i boli was że miałem rację co do spadku, mówiąc że korekta jeszcze się nie zakończyła a te pisowskie łby dopiero będą was boleć jak zobaczycie 108-110
Dnia 2017-10-27 o godz. 10:21 krisss1234- napisał(a): > macie rację - owładniętych nienawiścią pisowców nienawidzę i to się nie zmieni > a te wszystkie czeski luki alepy nawet Ryszard i neptuny to na 5 km śmierdzi pisem > > i boli was że miałem rację co do spadku, mówiąc że korekta jeszcze się nie zakończyła > a te pisowskie łby dopiero będą was boleć jak zobaczycie 108-110 > > buhahahahahhahaa
hanka rozbójniczka ci ju nie pomoże a totalna opozycja jest w rozsypce, ale sam powiedz jak długo możesz łazić na paradach z tymi deklami z kodu
Jak odniesiesz się do swojej prognozy przy 114, że spadek bedzie na 108 i należy pozbywać się KGHM. Przypominam, że kurs pojechał 13zł wyżej, a Ty miałeś już wtedy Eski.
Dnia 2017-10-27 o godz. 10:26 ~Neptun napisał(a): > Jak odniesiesz się do swojej prognozy przy 114, że spadek bedzie na 108 i > należy pozbywać się KGHM. Przypominam, że kurs pojechał 13zł wyżej, a Ty > miałeś już wtedy Eski.
jak kurs był 135 to też miałem eski i mam je nadal przed 108-110 nie zamykam
przestań już pier//.....li z tą hanką dobrze wiesz że pis dało di@y nie uchwalając ustawy reprywatyzacyjnej a 10 % nieprawidłowości się wszędzie zdarza
niech najpierw ten cały nijaki na siebie spojrzy i zobaczy co on ma za uszami
Dnia 2017-10-27 o godz. 11:30 krisss1234- napisał(a): > przestań już pier//.....li z tą hanką > dobrze wiesz że pis dało di@y nie uchwalając ustawy reprywatyzacyjnej > a 10 % nieprawidłowości się wszędzie zdarza > > niech najpierw ten cały nijaki na siebie spojrzy i zobaczy co on ma za uszami
co ty bredzisz - sama hanka rozbójniczka zaatakowała PO, że przez 8 lat nie uchwalili ustawy reprywatyzacyjnej to teraz ona stała się hersztem rozbójników w ratuszu
przed po pis nie miał większośći a z tą koalicję z bożej łaski chyba nie wieli mogli zrobić jak tylko się wadzić, jak teraz to robi opozycja totalna i kodomici i PO z hanką rozbójniczkkaą co rabowała bogatych i dawała oszustom