Ile razy pisałem że będzie skup akcji o ponad miliard to większość pisala ze to bajki i żadnego skupu nie będzie ale cena to kpina myślę ze godziwe to jest ale okolice 6zł pewnie że duży sprzeda bo i tak będzie miał 200% zysku a i przez wiele lat kasa z dywidendy
Moczymordo , znowu piłeś...Skup a wezwanie to dwie inne bajki...Ja trzymam .Po 4,78 nie oddam, licze na wyższe następnewezwania..Wszak musi skupić 500 milionów akcji..
Moczymorda ma rację dobrze odczytał zamiary MS kilka miesięcy temu jak podali komunikat o przeznaczeniu zysku na kapitał zapasowy z mozliwym skupem akcji własnych .... to Moczymorda zauważył ze z tego niby skupu zrobi się wezwanie i ściągnie spółkę z gpw.
Może się dogadał z kilkoma funduszami i nastraszą indywidualnych ,ale jak nie uda mu się skupić 90 % to nici z planu , zobaczymy jak dzisiaj zareaguje rynek .Pewnie na "słupach " już mają parę procent i może będą straszyć zawsze można dokupić po 4 skoro 4,78 to pewniak. Dla drobnych najlepszy byłby "przyjaciel" P.Sołowowa z pieniądzmi który korzystając z okazji zechce zaryzykować i negocjować cenę ze skupującym a wystarczy skupić z 12 %. I nie ma co straszyć że będą straty i machlojki uda się raz a potem "Dobra Zmiana" się zainteresuje i stworzy Wielki Koncern Chemiczny.