• A nie mówiłem Autor: ~Moczymordy [31.0.38.*]
    Ile razy pisałem że będzie skup akcji o ponad miliard to większość pisala ze to bajki i żadnego skupu nie będzie ale cena to kpina myślę ze godziwe to jest ale okolice 6zł pewnie że duży sprzeda bo i tak będzie miał 200% zysku a i przez wiele lat kasa z dywidendy
  • Re: A nie mówiłem Autor: ~Kris [109.95.27.*]
    Akurat Ci o których piszesz to nie sprzedadzą w pierwszym wezwaniu.
  • Re: A nie mówiłem Autor: ~moczymordy [87.116.196.*]
    to się jeszcze okaże myślę ze oni są już dogadani z panem MS i wspólnie ustalili cenę wezwania
  • Re: A nie mówiłem Autor: ~Kris [109.95.27.*]
    Akurat ja jestem takim akcjonariuszem więc wiem co piszę. Po co miałbym sprzedawać na pierwszym wezwaniu? Podaj 3 logiczne powody.
  • Re: A nie mówiłem Autor: ~jaco [80.238.80.*]
    Moczymordo , znowu piłeś...Skup a wezwanie to dwie inne bajki...Ja trzymam .Po 4,78 nie oddam, licze na wyższe następnewezwania..Wszak musi skupić 500 milionów akcji..
  • Re: A nie mówiłem Autor: ~Imek [37.47.154.*]
    Moczymorda ma rację dobrze odczytał zamiary MS kilka miesięcy temu jak podali komunikat o przeznaczeniu zysku na kapitał zapasowy z mozliwym skupem akcji własnych .... to Moczymorda zauważył ze z tego niby skupu zrobi się wezwanie i ściągnie spółkę z gpw.
  • Re: A nie mówiłem Autor: ~Moczymordy [31.0.33.*]
    Obstawiam że za ten rok nie będzie dywidendy bo całość przeznaczają na skup
    I znów się bawią przy 4.90
    Może i piłem bo każdy zdrowy czsem się musi napić a jak pisałem o skupie to też piłem i pisalem ze bedze ponad miliard zł
  • Re: A nie mówiłem Autor: ~marioxx [91.246.66.*]
    Może się dogadał z kilkoma funduszami i nastraszą indywidualnych ,ale jak nie uda mu się skupić 90 % to nici z planu , zobaczymy jak dzisiaj zareaguje rynek .Pewnie na "słupach " już mają parę procent i może będą straszyć zawsze można dokupić po 4 skoro 4,78 to pewniak.
    Dla drobnych najlepszy byłby "przyjaciel" P.Sołowowa z pieniądzmi który korzystając z okazji zechce zaryzykować i negocjować cenę ze skupującym a wystarczy skupić z 12 %.
    I nie ma co straszyć że będą straty i machlojki uda się raz a potem "Dobra Zmiana" się zainteresuje i stworzy Wielki Koncern Chemiczny.
[x]
SYNTHOS 0,00% 4,89 2018-01-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.