Zaraz zaczną sprzedawać, to już kolejny, chyba 10 jak nie więcej kwartał w którym Netia ma niższe przychody ze sprzedaży. Przy tej wielkości spółki wynik 15 mln jest śmieszny. Lepiej byłoby to sprzedać i kase dać na lokatę. Ale oczywiście możecie dokupić, podobno w telewizji kablowej jest przyszłość ;)
Domniemam ,ze sprzedales Netie i kase wlozyles na lokate. To co tu smrodzisz na forum , czekaj , kiedy odsetki od lokaty skasujesz , na Netii to sie juz wiecej nie udzielaj kolego .
Wiesz XXLL, że chyba nawet masz racje, nie będę się udzielał. Akcji nie sprzedałem bo nigdy nie miałem, ale znam tą firmę od lat i chciałem Was ostrzec. No cóż niektórym widać nie da się pomoc. Może Jakubas Ci osobiście podziękuje za tą wiarę i finansowanie jego biznesu :)
fudnamenty,fundamenty i konsekwencja w realizacji przyjetej strategii OPL - a dzisiejszy wystrzal pewnie ze jest wspomagany ucieczka kapitalu od spolek dobrej zmiany a w indeksie wig20 to jedynie ... Orange. Co do Netii nadal nie sprzedaje zwlaszcza jak zarabia sie na drugiej spolce telekomowej - bynajmniej nie jest PLY od tej spolki trzymam sie jak najdalej. Dlaczego trzymam Netie? 1/dobra dywidenda powoduje ze przy usrednieniu na dzis jestem na maylm plusie 2/ zakladam ze Jakubas nie wycofa ski z gpw i nie zrobi wezwania ale tez nie bedzie trzymal Netii dla siebiie. Pod taki scenariusz gram
mądrze , właśnie ciekawe co robi Jakubas przecież nie kupuje żeby stracić . w zasadzie to chyba Netia też realizuje swoje założenia radzą sobie nieźle w porównaniu do tego całego sektora .