czeski i inne tego typu nic nie znaczące stwory nie macie już nic do powiedzenia w tym temacie drzyjcie gęby dalej że jest skorelowany związany i chodzi tak samo@!!!!!!!!!!1 no dlaczego milczycie czeski alepy i nne ch....lery odezwać się i to już
Dnia 2017-10-26 o godz. 10:43 czesio1 napisał(a): > ty krisss24232 to się na giełdzie kompletnie nie znasz > tak jak z twoimi wrózbami o 108 albo niżej
a kto wczoraj krzyczał jak nie ty że Cu i KGHM jest zawsze skorelowana? więc kto tu się nie zna???????????
nie odwracaj kota ogonem od twojej nie trafionej wróżby 108 albo niżej zobacz sobie na kurs miedzi i kghm nawet tu ktoś ostatnio wkleił plus wykres dolara a wtedy się przekonasz jakim jesteś cymbałem
a poza tym głup...ku nie odwracam kota ogonem tylko piszę i wytykam ci ewidentne bzdury które wypisujesz o 100% korelacji więc to ty odwracasz zwierzę karakana ogonem
no pokasz gdzie napisałem 110 % korelacji z kghm z miedzią - jest oczywiste, że taka korelacja istnieje przez pryzmat notowań dolara i innych wydarzeń w kghm jak np gdy twój guru tusk wprowadził podatek od kopalin na miedz, wtedy ci co mieli kghm akcje pewnie nigdy mu tego nie wybaczyli
Dnia 2017-10-26 o godz. 11:27 krisss1234- napisał(a): > ty lepiej ku@wa jego je@ana mać lepiej zobacz co twój guru odpie@dala z naszym krajem > lekarzom każe wyjeżdżać za granicę > > no pięknie , tak trzymać dora ku@wa mać zmiano
nie jest jeszcze moim guru bo na niego jeszcze nigdy nie głosowałem ani na PIS, ale teraz z braku laku zagłosuje, bo nie widzę innej alternatywy dla Polski przez najbliższe lata. PIS nas uratował przed katastrofą i za to powinieneś być im wdzięczny, nawet jeśli zostałeś obdarowany przez hanke rozbójniczkę w jakiś sposób, co rabowała biednych i dawała bogatym
katastrofa to jest teraz np. w służbie zdrowia karakaństwo zmierza w przepaść
ludzie nie będą mogli się leczyć bo te mendy nie interesują lekarze oni mają placówke rządową a innych mają w d...pie czy ty ku@wa na prawdę jesteś ślepy