Sprzedawać przy takich stratach może tylko albo desperat albo ktoś kto ma problemy emocjonalne lub finansowe (względnie, ale w to nie wierzę - szykuje się jakiś katastroficzny news). Jedno wiem - nie ma sensu tych spadków traktować w kategoriach "logicznych"...:D..... Szkoda tylko, że akurat to padło na nas - posiadaczy akcji AMICA SA
Pewnie tak jest - do tego skala dosypywanych akcji jest bardzo duża - ujmę to tak ... czy tracę 30 tys czy 33 tys to nie ma teraz znaczenia - aż sam się sobie dziwię bo zastanawia mnie tylko jedno ...jak nisko kurs poleci w dół ...serio :D tylko to - ile będzie najniżej
Dnia 2017-10-25 o godz. 23:35 ~BAX napisał(a): > Na 135-140 się zatrzyma, tak wyszło z mej szklanej kuli.
Sprzedaj akcje razem z tą kulą. Ja swoje spuściłem znudzony tą zabawą i tymi "analizami". Będę to obserwował, bo spółka jest stabilna i jak ustanowi się ponownie trend wzrostowy to odkupię i wejdę ponownie do tej rzeki, bo tu fundament jest dobry, tylko spekuła robi bałagan.
Tak, możliwe, że będą testować wsparcie na 108. Pamiętam, jak przez ponad pół roku kurs międlił się w granicach 108 zł, żeby potem wystrzelić na 145, zatrzymac sie tam na chwilę i poszybować dalej bodajże do 172-175. Możliwe, że teraz będą chcieli powtórzyć tę zabawę.