• Microsystemfuel (wspoly projekt z T2P) Autor: ~beton [194.114.62.*]
    http://www.microsystemfuel.com/galleria.html

Galeria z ich strony, nie jestem pewenie ale na ich stronie wczesnie nie bylo chyba tylu zdjec.

Ciekawe zdjecia: 11,12,17,22

• Re: Microsystemfuel (wspoly projekt z T2P) Autor: ~ooo [94.75.97.*]
    Przesyłka od T2P dojechała :). Ładnie to wygląda. Tych zdjęć wcześniej nie było.
  • Re: Microsystemfuel (wspoly projekt z T2P) Autor: ~Mark55 [95.49.27.*]
    Po opublikowaniu tych zdjęć zniknęły zlecenia sprzedaży po 1,00 i 1,01 !!!
  • Re: Microsystemfuel (wspoly projekt z T2P) Autor: ~Ari [37.248.164.*]
    No piękna maszyna.Nie dziwię się ze tyle kosztuje .Nowa technologia.Mamy zielone światło. Kupować bo promocja się skończyła. Włosi już mają swoje cacko ...
  • Re: Microsystemfuel (wspoly projekt z T2P) Autor: ~Cupid [81.30.136.*]
    Ja myślę, że nas jeszcze trochę w niepewności potrzymają... ale do końca października niedaleko

• Re: Microsystemfuel (wspoly projekt z T2P) Autor: adamcha [89.229.115.*]
    Widać jak zdejmują z przyczepy urządzenie.
    Aż nie chce się wierzyć!!
  • Re: Microsystemfuel (wspoly projekt z T2P) Autor: ~hej [37.47.191.*]
    wkleję to co napisałem w innym wątku:

najlepsze jest to że żaden z Was nie jest wstanie wskazać który element to ekspander hehe znafcy :))
    Dla was można zrobić zdjęcie "pleców" starej lodówki a powiecie że to fragment instalacji elektrowni atomowej
    Jestem tu inwestorem i mam prawo wierzyć w to co chcę.
  • Re: Microsystemfuel (wspoly projekt z T2P) Autor: ~MARK [94.254.183.*]
    wkleję to co Ci odpisałem
    Zdjęcia nr 8,10 to jest ekspander. 12,13,22 agregat prądotwórczy.23 transformatory (nie znam mocy bo nie widzę tabliczki znamionowej).21 szafka do sterowania wyłącznikiem mocy,odłącznik i zabezpieczenia.20 szafki sterujące (sterowniki, przekażniki) 
    Co jest w zamkniętych kontenerach to nie wiem:-)

Moim zdaniem ( w to wierzę) , jeśli nawet będą dalsze opóźnienia spowodowane czymś tam, to nic nie zmieni faktu ,że jest ciśnienie na rozwiązanie wszystkich problemów i skuteczne zamknięcie sprzedaży.
    A kurs jest prawdopodobnie w najniższym punkcie jaki można sobie wyobrazić.
    Nie wydaje mi się żeby wzrosty zatrzymały się na 2,0 .
    Jak już wiele osób to pisało , 4,5, 6.. jest całkiem możliwe.
    To moja opinia.
    Ale jeśli jakimś cudem spadnie , będzie to oznaczać ,że się pomyliłem. :)

• Re: Microsystemfuel (wspoly projekt z T2P) Autor: ~jarek [46.77.164.*]
    ja widze zlecenia sprzedazy po 1 zł
  • Re: Microsystemfuel (wspoly projekt z T2P) Autor: ~borys [31.0.86.*]
    Dnia 2017-10-25 o godz. 11:51 ~beton napisał(a):
    > http://www.microsystemfuel.com/galleria.html
    >
    > Galeria z ich strony, nie jestem pewenie ale na ich stronie wczesnie nie bylo chyba tylu zdjec.
    >
    > Ciekawe zdjecia: 11,12,17,22
    >

Śledzę historię tej firmy i historię ich strony. Wszystko jest świeżutkie. Nowy zakład, w nowym miejscu i piękne nowe maszyny. Wszystko przygotowane w terminie pod pokaz dla odbiorcy i podpisanie kontraktów na łączną kwotę ponad 500 mln zł. Cieszę się bo wcześniej tego nie ujawniali. Teraz już wiem że będzie się tu działo za pare dni.
  • Re: Microsystemfuel (wspoly projekt z T2P) Autor: ~wer [78.8.232.*]
    Dnia 2017-10-25 o godz. 13:17 ~borys napisał(a):
    > Dnia 2017-10-25 o godz. 11:51 ~beton napisał(a):
    > > http://www.microsystemfuel.com/galleria.html
    > >
    > > Galeria z ich strony, nie jestem pewenie ale na ich stronie wczesnie nie bylo chyba tylu zdjec.
    > >
    > > Ciekawe zdjecia: 11,12,17,22
    > >
    >
    > Śledzę historię tej firmy i historię ich strony. Wszystko jest świeżutkie. Nowy zakład, w nowym miejscu i piękne nowe maszyny. Wszystko przygotowane w terminie pod pokaz dla odbiorcy i podpisanie kontraktów na łączną kwotę ponad 500 mln zł. Cieszę się bo wcześniej tego nie ujawniali. Teraz już wiem że będzie się tu działo za pare dni.

i sie kolego z tobą zgodze.....
  • Re: Microsystemfuel (wspoly projekt z T2P) Autor: ~jan_II [91.216.160.*]
    Musze napisać jedno wielkie WOW. A kusiło mnie kilka dni temu jak kurs spadał sprzedać akcje. Ale bym teraz płakał jak te trole. Widzicie jak zagrali nam na psychice ? Trzymac akcje ludzie, tu dopiero sie zaczyna wielka gra !
  • Re: Microsystemfuel (wspoly projekt z T2P) Autor: ~wer [78.8.232.*]
    Dnia 2017-10-25 o godz. 13:39 ~jan_II napisał(a):
    > Musze napisać jedno wielkie WOW. A kusiło mnie kilka dni temu jak kurs spadał sprzedać akcje. Ale bym teraz płakał jak te trole. Widzicie jak zagrali nam na psychice ? Trzymac akcje ludzie, tu dopiero sie zaczyna wielka gra !

Wiesz do kogo kierować ten post??Tyle co ja zebrałem...ale mi to fruwa...wierzę w sukces naszej Perły....
  • Re: Microsystemfuel (wspoly projekt z T2P) Autor: ~nobiles [95.49.77.*]
    a skad Wy czerpiecie wiedze, że te maszyny to maszyny Termo 2 Power ?
    to może być wszystko, nie ma żadnego infa na razie.
  • Re: Microsystemfuel (wspoly projekt z T2P) Autor: ~borys [31.0.86.*]
    Dnia 2017-10-25 o godz. 13:39 ~nobiles napisał(a):
    > a skad Wy czerpiecie wiedze, że te maszyny to maszyny Termo 2 Power ?
    > to może być wszystko, nie ma żadnego infa na razie.

Bo Microsystemfuel postanowił wykorzystać expandery T2P a one są na zdjęciach. Innych by teraz nie wzieli, to nielogiczne. Zobaczcie też zdjęcia 20 i 21 !!! To są kluczowe zdjęcia i kurs po tym już powinien wywalić w kosmos, nie wiem na co czeka...
    Zobaczcie te foty - i policzcie ile gotowych praktycznie zestawów jest do sprzedaży !!! Tłuste dni nadchodzą panowie ! Za chwile seria podpisanych kontraktów !!!
  • Re: Microsystemfuel (wspoly projekt z T2P) Autor: ~the [46.43.185.*]
    ToToo ja wszedłem teraz up up anyway!
  • Re: Microsystemfuel (wspoly projekt z T2P) Autor: ~JS [194.114.62.*]
    Ja raczej nie wyobrazam sobie tego, ze jedna polska firma cos buduje (cos co kosztuje duzo kasy pracy) i wysyla to do wloch (co tez kosztuje), gdzie potem inna wloska firma tez cos dobudowuje i uruchamia w jakims miescu bez wiekszej pewnosci obu firm iz mialoby sie to udac.
  • Re: Microsystemfuel (wspoly projekt z T2P) Autor: ~twardy [37.47.167.*]
    Dobry tok myślenia, ja jeszcze dodał bym że Zarząd włożył w to kilkaset tyś zł z własnej kieszeni aby doprowadzić do prezentacji. Bardzo dużo pieniędzy zainwestowanych w cały projekt. Ze zdjęć wynika że nie tylko jedna maszyna jest gotowa a około 10 szt, co może pokazywać że są gotowi do natychmiastowej sprzedaży po pokazie.
    T2P uzyskala dofinansowanie do pewnego projketu w Pojsce wielkosci 1,5 Miliona. Ma porozumienia z uczelniami. Wydaj mi sie ze gdyby nie miala technologi ktora moze byc zastosowana i wprowadzona do uzytku, to nikt by firmie chyba kasy nie dawal. Jakas weryfikacja w urzedach i uczelniach chyba jest...
  • Re: Microsystemfuel (wspoly projekt z T2P) Autor: ~gpwmaster [94.254.250.*]
    dlatego tu jesteśmy...strona się nie otwiera...wyskakuje błąd...
  • Re: Microsystemfuel (wspoly projekt z T2P) Autor: ~twardy [37.47.167.*]
    U mnie otwierają się obie bez problemów, sprawdź dokładnie adresy
    link 
    link 
  • Re: Microsystemfuel (wspoly projekt z T2P) Autor: tyle_przegrac [85.117.23.*]
    jemu pewnie chodzi o to: http://termo2power.com/en/ jak wpiszesz w google termo2power to jest pierwsza strona spółki jaką znajduje wyszukiwarka. W sumie to mogli by zadbać o jakieś SEO.
    T2P uzyskala dofinansowanie do pewnego projketu w Pojsce wielkosci 1,5 Miliona. Ma porozumienia z uczelniami. Wydaj mi sie ze gdyby nie miala technologi ktora moze byc zastosowana i wprowadzona do uzytku, to nikt by firmie chyba kasy nie dawal. Jakas weryfikacja w urzedach i uczelniach chyba jest...
  • Re: Microsystemfuel (wspoly projekt z T2P) Autor: ~jan_II [91.216.160.*]
    Mnie do zakupu tych akcji bardziej przekonało to że Zarząd dołożył grubą kasę do firmy z własnej kieszeni i to teraz przed pokazem we Włoszech. To główny element który zdecydował że tu jestem i nie sprzedam akcji i czekam aż wszystko pójdzie pomyślnie, bo jestem przekonany że tak będzie
[x]
COREY 0,46% 0,22 2026-05-05 16:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.