No piękna maszyna.Nie dziwię się ze tyle kosztuje .Nowa technologia.Mamy zielone światło. Kupować bo promocja się skończyła. Włosi już mają swoje cacko ...
najlepsze jest to że żaden z Was nie jest wstanie wskazać który element to ekspander hehe znafcy :)) Dla was można zrobić zdjęcie "pleców" starej lodówki a powiecie że to fragment instalacji elektrowni atomowej
wkleję to co Ci odpisałem Zdjęcia nr 8,10 to jest ekspander. 12,13,22 agregat prądotwórczy.23 transformatory (nie znam mocy bo nie widzę tabliczki znamionowej).21 szafka do sterowania wyłącznikiem mocy,odłącznik i zabezpieczenia.20 szafki sterujące (sterowniki, przekażniki) Co jest w zamkniętych kontenerach to nie wiem:-)
Moim zdaniem ( w to wierzę) , jeśli nawet będą dalsze opóźnienia spowodowane czymś tam, to nic nie zmieni faktu ,że jest ciśnienie na rozwiązanie wszystkich problemów i skuteczne zamknięcie sprzedaży. A kurs jest prawdopodobnie w najniższym punkcie jaki można sobie wyobrazić. Nie wydaje mi się żeby wzrosty zatrzymały się na 2,0 . Jak już wiele osób to pisało , 4,5, 6.. jest całkiem możliwe. To moja opinia. Ale jeśli jakimś cudem spadnie , będzie to oznaczać ,że się pomyliłem. :)
Dnia 2017-10-25 o godz. 11:51 ~beton napisał(a): > http://www.microsystemfuel.com/galleria.html > > Galeria z ich strony, nie jestem pewenie ale na ich stronie wczesnie nie bylo chyba tylu zdjec. > > Ciekawe zdjecia: 11,12,17,22 >
Śledzę historię tej firmy i historię ich strony. Wszystko jest świeżutkie. Nowy zakład, w nowym miejscu i piękne nowe maszyny. Wszystko przygotowane w terminie pod pokaz dla odbiorcy i podpisanie kontraktów na łączną kwotę ponad 500 mln zł. Cieszę się bo wcześniej tego nie ujawniali. Teraz już wiem że będzie się tu działo za pare dni.
Dnia 2017-10-25 o godz. 13:17 ~borys napisał(a): > Dnia 2017-10-25 o godz. 11:51 ~beton napisał(a): > > http://www.microsystemfuel.com/galleria.html > > > > Galeria z ich strony, nie jestem pewenie ale na ich stronie wczesnie nie bylo chyba tylu zdjec. > > > > Ciekawe zdjecia: 11,12,17,22 > > > > Śledzę historię tej firmy i historię ich strony. Wszystko jest świeżutkie. Nowy zakład, w nowym miejscu i piękne nowe maszyny. Wszystko przygotowane w terminie pod pokaz dla odbiorcy i podpisanie kontraktów na łączną kwotę ponad 500 mln zł. Cieszę się bo wcześniej tego nie ujawniali. Teraz już wiem że będzie się tu działo za pare dni.
Musze napisać jedno wielkie WOW. A kusiło mnie kilka dni temu jak kurs spadał sprzedać akcje. Ale bym teraz płakał jak te trole. Widzicie jak zagrali nam na psychice ? Trzymac akcje ludzie, tu dopiero sie zaczyna wielka gra !
Dnia 2017-10-25 o godz. 13:39 ~jan_II napisał(a): > Musze napisać jedno wielkie WOW. A kusiło mnie kilka dni temu jak kurs spadał sprzedać akcje. Ale bym teraz płakał jak te trole. Widzicie jak zagrali nam na psychice ? Trzymac akcje ludzie, tu dopiero sie zaczyna wielka gra !
Wiesz do kogo kierować ten post??Tyle co ja zebrałem...ale mi to fruwa...wierzę w sukces naszej Perły....
Dnia 2017-10-25 o godz. 13:39 ~nobiles napisał(a): > a skad Wy czerpiecie wiedze, że te maszyny to maszyny Termo 2 Power ? > to może być wszystko, nie ma żadnego infa na razie.
Bo Microsystemfuel postanowił wykorzystać expandery T2P a one są na zdjęciach. Innych by teraz nie wzieli, to nielogiczne. Zobaczcie też zdjęcia 20 i 21 !!! To są kluczowe zdjęcia i kurs po tym już powinien wywalić w kosmos, nie wiem na co czeka... Zobaczcie te foty - i policzcie ile gotowych praktycznie zestawów jest do sprzedaży !!! Tłuste dni nadchodzą panowie ! Za chwile seria podpisanych kontraktów !!!
Ja raczej nie wyobrazam sobie tego, ze jedna polska firma cos buduje (cos co kosztuje duzo kasy pracy) i wysyla to do wloch (co tez kosztuje), gdzie potem inna wloska firma tez cos dobudowuje i uruchamia w jakims miescu bez wiekszej pewnosci obu firm iz mialoby sie to udac.
Dobry tok myślenia, ja jeszcze dodał bym że Zarząd włożył w to kilkaset tyś zł z własnej kieszeni aby doprowadzić do prezentacji. Bardzo dużo pieniędzy zainwestowanych w cały projekt. Ze zdjęć wynika że nie tylko jedna maszyna jest gotowa a około 10 szt, co może pokazywać że są gotowi do natychmiastowej sprzedaży po pokazie.
T2P uzyskala dofinansowanie do pewnego projketu w Pojsce wielkosci 1,5 Miliona. Ma porozumienia z uczelniami. Wydaj mi sie ze gdyby nie miala technologi ktora moze byc zastosowana i wprowadzona do uzytku, to nikt by firmie chyba kasy nie dawal. Jakas weryfikacja w urzedach i uczelniach chyba jest...
jemu pewnie chodzi o to: http://termo2power.com/en/ jak wpiszesz w google termo2power to jest pierwsza strona spółki jaką znajduje wyszukiwarka. W sumie to mogli by zadbać o jakieś SEO.
T2P uzyskala dofinansowanie do pewnego projketu w Pojsce wielkosci 1,5 Miliona. Ma porozumienia z uczelniami. Wydaj mi sie ze gdyby nie miala technologi ktora moze byc zastosowana i wprowadzona do uzytku, to nikt by firmie chyba kasy nie dawal. Jakas weryfikacja w urzedach i uczelniach chyba jest...
Mnie do zakupu tych akcji bardziej przekonało to że Zarząd dołożył grubą kasę do firmy z własnej kieszeni i to teraz przed pokazem we Włoszech. To główny element który zdecydował że tu jestem i nie sprzedam akcji i czekam aż wszystko pójdzie pomyślnie, bo jestem przekonany że tak będzie