• AT Autor: ~jan [78.10.244.*]
    Technicznie jest ok. Czyzby ktos chcial odwrocic misternie konstruowany scenariusz mozolnego wzrostu .
    Zakladalem,ze 9,50 to bedzie stop ,a tu mala niespodzianka .:)

• Re: AT Autor: ~wowa [37.47.15.*]
    Kilkuletnie pranie mózgów drobnym robi swoje.Wmawiano im,że wzrosty zaszkodzą spółce i mamy to co widać. freefloat topnieje a portfel dyktatora pęcznieje,bo dawców ciągle sporo.
  • Re: AT Autor: ~Białoczerwony [94.254.166.*]
    Obecny jeszcze nie ogłoszony NAV (wyniki 06.11) około 20,50zł do końca roku wielce prawdopodobne nawet ponad 22zł...

Potem 18.01 minie termin ostatniej możliwej wymiany obligów G1 i smycz już nie będzie potrzebna.
  • Re: AT Autor: ~dd [89.64.47.*]
    Ten wehikuł ma jeszcze hamulec ręczny,który się nazywa-kapitał docelowy!
    Na razie idzie jak po linijce:
    http://at.biznesradar.pl/3e73784867a075a6d7a19022b9ddf121.png
  • Re: AT Autor: ~bialoczerwony [91.202.175.*]
    Dnia 2017-10-25 o godz. 18:58 ~dd napisał(a):
    > Ten wehikuł ma jeszcze hamulec ręczny,który się nazywa-kapitał docelowy!
    > Na razie idzie jak po linijce:
    > http://at.biznesradar.pl/3e73784867a075a6d7a19022b9ddf121.png

Kapitał docelowy był już uchwalany i Tomek z niego nie skorzystał. Myślę, ze i tym razem żadnej emisji nie będzie, ale faktycznie straszy i pomaga w dyskoncie czyli i BB i skupie przez właściciela. Natomiast obligi G1 są realnym zagrożeniem.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.145.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: AT Autor: ~jan [78.10.244.*]
    a propos usunietego wpisu,to byla Marta i napisala ,ze tu jest i bedzie wielkie "G" :))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.224.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: AT Autor: ~Piksel [158.75.205.*]
    Jan, założenie miałeś dobre, gorzej z wykonaniem. Twoje założenia są bliskie realu, zaś forumowego krzykacza to krzywa aperiodyczno-gasnąca ! 3maj się Jan ! Dobrze prawisz ....
    Dla tych co szeroko otworzyli oczy -od wczoraj mamy sygnal "S"
    bialoczerwony, ty masz luz ,mozesz czekac lata w koncu te kilkadziesiat tysiecy zamieni sie w fortune :)
  • Re: AT Autor: ~bialoczerwony [91.202.175.*]
    Dnia 2017-10-27 o godz. 09:19 ~jan napisał(a):
    > Dla tych co szeroko otworzyli oczy -od wczoraj mamy sygnal "S"
    > bialoczerwony, ty masz luz ,mozesz czekac lata w koncu te kilkadziesiat tysiecy zamieni sie w fortune :)

Mam luz od 4zł z groszami...
    Widzisz łonetowy grajku, najpierw kup z 20k akcji pokaż jak to się robi przy takiej płynności, a potem wyjdź po sygnale S lub chwilę przed nim z takiej ilości. Zarabiać na forum bankiera to każdy ynwestor potrafi. Wtedy tak powiem że kumasz bazę, a tak bez akcji sygnały K i S gdy obroty po 1000-2000 akcji to śmiech na sali, a Ty błaźnisz się jaki to z Ciebie analityk.
    Bywaj łonetowy grajku.

:) :)
    Zdenerwowales sie bialoczerwony! :))))
    A ty masz w ogole jakas strategie co do zaloz. poziomow realizacji ?Trzymajac tyle lat bez wyznaczonej c.s. zawsze bedziesz w czarnej d. No chyba ,ze czekasz na poziom 32 zl ? :):):):)
    Napisales juz kilkutomowa "ksiazke" na temat MCI , tu na watku, i co z tego masz ?
    A twoja rzekoma wiedza o MCI ,to poza toba, komukolwiek sie przydala ?
    Samotnosc, to chyba twoj problem kolego,nie masz z kim pogadac nad strategia itd., i co najbardziej martwi ,szukasz tu "kumpli" .
    Juz tu pisalem ,ze jestes na watkowym dyzurnym niczym ,poza IQ ,odrozniajacym sie od trzyliterowego trollujacego tu permanentnie gamonia .
    Taki z ciebie inwestor jak z k.d.t.:)))
  • Re: AT Autor: ~Białoczerwony [94.254.132.*]
    Tylko taki duraka jak Ty może szukać kumpli na forach...ja mam znajomych w realu, Ty szukaj na forum. O mojej strategii pisałem już kilkukrotnie, ale najwyraźniej masz problemy z czytaniem i rozumieniem czytanego tekstu.
  • Re: AT Autor: ~Białoczerwony [94.254.227.*]
    Popatrz jaki ten akcjonariat głupi, gdzieś ma Twoje sygnały S bo obrót tymczasem to... To co kupisz ze 20k i pokażesz jaki to z Ciebie gracz na MCI? Już Ci pisałem skoroś taki as AT bierz kontrakty i szarżuj , możesz na lewarze nawet hehe. O Twoją strategię nawet nie pytam bo na Onecie wszyscy mają podobną :)
[x]
MCI 0,00% 27,80 2026-02-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.