Ja dzis sie pozbylem tych akcji, od ok 9 mc-y trzymalem i nie bylo zadnego zysku, co prawa zabralem dywidendę, ale dzis sie pozbylem prawie wszystkiego po 187,5, 188,5 i po 190 na sam koniec, Czy to byl dobry ruch nie wiem, ale wole zainwestowac w jakies inne akcje co mi przyniosa jakies zyski chociażby JSW ....a Wy co o tym myslicie bedzie jakis skok? kiedy ew przekroczy te 200?...Pozdrawiam wytrwałych.
Jak dla mnie to sprzedales w kiepskim momencie. Wyniki za 3 kwartal powinny byc dobre. Wiele spolek juz duzo uroslo przez ostatni rok, a pulawy praktycznie nic nie zyskaly. Mysle ze przekroczenie 200 zl to jest kwestia czasu. Oczywiscie to jest tylko moje zdanie. Im wiecej teraz wyjdzie niezdecydowanych osob z tej pozycji tym wyzej kurs w przyszlosci wzrosnie. Spolka z pewnoscia jest bardzo dobra z tym, ze na GPW nie zawsze takie spolki rosna:) powodzenia na JSW!
Masz troszeczke racji, bo przed wynikami raczej nie powinno sie uciekac:( ale niewiele sie zmieniło po I i II kwartale wiec zaryzykowałem, chodziło mi aby nie mieć straty bo zarobek i tak nie byl wielki- trochę akcji sobie jeszcze zostawiłem, jesli wzrośnie to wyrownam:) a jesli nie to sprzedam reszte po wynikach