Ktoś poprostu zwietrzył okazję szybkiego zarobku gdzie indziej a że kasy brak to po kalkulacji opchnął alejkę. Pewnie za chwile wróci i odkupi nawet wyżej.
Dnia 2017-10-24 o godz. 13:07 ~bolek napisał(a): > Dnia 2017-10-24 o godz. 12:58 ~martin0 napisał(a): > > Brałem to co dawali ! Cena była atrakcyjna ! > > zeszli ladnie do wsparcia 110 i super dobralem moze chetny sypacz bo malo co dal:))) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ja bym raczej powiedział, że złamali psychologiczne wsparcie na 1,2 i że, kurs wyjatkową słabość pokazuje od kilku tygodni, akcje jednak trzymam i czekam na wiadomości, które powinny rozruszać sytuację.
Dnia 2017-10-24 o godz. 13:29 lawyer_mz napisał(a): > Dnia 2017-10-24 o godz. 13:07 ~bolek napisał(a): > > Dnia 2017-10-24 o godz. 12:58 ~martin0 napisał(a): > > > Brałem to co dawali ! Cena była atrakcyjna ! > > > > zeszli ladnie do wsparcia 110 i super dobralem moze chetny sypacz bo malo co dal:))) > -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- > Ja bym raczej powiedział, że złamali psychologiczne wsparcie na 1,2 i że, kurs wyjatkową słabość pokazuje od kilku tygodni, akcje jednak trzymam i czekam na wiadomości, które powinny rozruszać sytuację. >
u mnie wykres pokazuje 110 wsp ale co tam czy 110-120 niewazne czekamy na rozwoj sytuacji wyniki i infa kolejne to celowe zagranie
Dnia 2017-10-24 o godz. 13:43 ~glut napisał(a): > są tu tacy którzy posiadają akcje zakupione jeszcze po 50 gr. to w każdej chwili moga sypać ajk im potrzebna kasa. i zawsze wyjdą z niezłym zarobkiem.
sa i tacy co maja tez po 20gr:)))i trzymaja po co oddawac taka perle bez sensu
Dnia 2017-10-24 o godz. 13:43 ~glut napisał(a): > są tu tacy którzy posiadają akcje zakupione jeszcze po 50 gr. to w każdej chwili moga sypać ajk im potrzebna kasa. i zawsze wyjdą z niezłym zarobkiem. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zgadza się, ja sam mam kupione 3/4 pakietu po 0,7 zł ale troszke mnie boli sytuacja tym bardziej, że wczoraj dobrałem po 1,22 a dziś była okazja dużo niżej złapać.
Współczuję biedaków który wysyłał po 1.1 ale jeśli to nie był jakiś biedak tylko celowe zagranie kogoś z grupy która od jakiegoś czasu pilnuje kursu to Knf się tym zainteresuje. Nie będzie spekula pluł nam w twarz i mówił że deszcz pada. Trzeba to tępić
Kto niby wali w rynek? O kim mówisz? Zarząd? Przecież oni złożyli oświadczenie że akcje które im zostały są narazie zamrożone. Zresztą oni zawsze muszą raportowanie o każdej sztuce. A czy Knf nic nie może to się przekonamy
moim zdaniem na NC KNF ma to gdzies tylko prezesowa nie może sypać a reszta? raportować nie muszą tu sypnie 10k a skupi 20k popatrz jak zwiększa sie arkusz i niżej ... a społka niedowartościowana