• CIEPŁA JESIEŃ, WIĘC ... Autor: ~autor [46.113.65.*]
    ... o zysku w III kw raczej nie ma mowy. Spółka wyraźnie idzie znowu poniżej 1 zł, pewnie gdzieś na 70 gr albo niżej.
  • Re: CIEPŁA JESIEŃ, WIĘC ... Autor: ~jaco [80.238.80.*]
    W majtkach też masz ciepło???
  • Re: CIEPŁA JESIEŃ, WIĘC ... Autor: ~autor [46.113.65.*]
    Przede wszystkim nie mam akcji, więc chyba sam rozumiesz, że to bardziej ty i pozostali mogą odczuwać to ciepło w tej części garderoby. Ja jeśli zdecyduje sie w to wejść to tylko w okolicach dna, do którego jeszcze dość daleko.
  • Re: CIEPŁA JESIEŃ, WIĘC ... Autor: ~jaco [80.238.80.*]
    Nie masz akcji.Po co tu jesteś.>Nastepny naganiacz...
  • Re: CIEPŁA JESIEŃ, WIĘC ... Autor: ~Rost [31.182.130.*]
    Człowieku , posłuchaj starszych (Rost) i mądrzejszych (autor) i jak już musisz mieć akcje Redana , sprzedaj teraz , za miesiąc odkupisz po 0,70 zł .
  • Re: CIEPŁA JESIEŃ, WIĘC ... Autor: ~jack [31.0.126.*]
    przede wszystkim III kw to nie jesień tylko lato. Lipiec i sierpień !

dopiero wrzesień można zaliczyć do jesieni i akurat w tym roku był bardzo chłodny, mało słońca. Uważam, że pod handel idealny na cieplejsze ubrania.

Październik był przez kilka dni ciepły i teraz mamy już ochłodzenie i prognozy pokazują, że cieplej nie będzie.

ja tam akcje dobieram z uwagi na dobry kurs dolara i ogarnięcie sprzedaży w txm.

POBIERAJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Abym mógł od kogo odkupić po 0,50 zł !!!
    co z tego ,że "cieplej nie będzie " . Gdy handel odzieżą był taki prosty , to od lat LPP miałby 65% , Redan 30% , a reszta 5 % . Tak nie jest ,dlaczego ? Spółka Redan JEST FA-TAL-NIE ZA-RZĄ-DZA-NA !!!
  • Re: CIEPŁA JESIEŃ, WIĘC ... Autor: ~autor [46.113.65.*]
    "Fatalnie zarządzana" to jest eufemizm. Ja obserwuje tą spółkę od początku. Nie będą przypominał tu afery w urzędzie celnym i koszmarnych wręcz strat jakie spowodowali zaraz po wejściu na giełdę, ale to co robią Wiśniewski i Kruszyński to jest moim zdaniem działalność kryminalna. Przypomnę tylko, że ta spółka było sprzedana w IPO chyba po około 17 zł. Potem poszła na około 20 zł (pewnego dnia przy końcu sesji Wiśniewski sprzedał część akcji po tej cenie). Potem nastąpił Armageddon i zjazd na 70 gr.
  • Re: CIEPŁA JESIEŃ, WIĘC ... Autor: ~123456 [188.121.18.*]
    Dnia 2017-10-24 o godz. 13:11 ~autor napisał(a):
    > "Fatalnie zarządzana" to jest eufemizm. Ja obserwuje tą spółkę od początku. Nie będą przypominał tu afery w urzędzie celnym i koszmarnych wręcz strat jakie spowodowali zaraz po wejściu na giełdę, ale to co robią Wiśniewski i Kruszyński to jest moim zdaniem działalność kryminalna. Przypomnę tylko, że ta spółka było sprzedana w IPO chyba po około 17 zł. Potem poszła na około 20 zł (pewnego dnia przy końcu sesji Wiśniewski sprzedał część akcji po tej cenie). Potem nastąpił Armageddon i zjazd na 70 gr.

to dziwne ze niby jestes tu od poczatku a na innym wątku pokazujesz totalną ignorancje odnośnie sezonowosci przychodów spólki i branzy
[x]
REDAN -0,34% 0,05 2025-05-02 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.