• 2019 rokiem Gtrinity Autor: ~Atlas [5.172.239.*]
    "Na miejscu działa już laboratorium stworzone przez Goldenmark i senegalski rząd, kolejnym krokiem będzie budowa rafinerii złota. Docelowo centrum ma przyjmować, weryfikować, rafinować i certyfikować 10 ton złota rocznie. Stworzenie regionalnego centrum złota ma zabrać trzy lata."
  • Re: 2019 rokiem Gtrinity Autor: ~re [94.254.129.*]
    Zwracam uwagę na spółkę Aiton. Wczoraj rekordowe obroty. Akcje w silnych rękach głównych akcjonariuszy, co kwartał to zysk no i mega dywidendy. Konsolidacja powoli się kończy i czas na potężne wybicie... Myśleć ludzie!
  • Re: 2019 rokiem Gtrinity Autor: jarof1 [83.31.145.*]
    To kupuj PKC!
    Nie trać czasu na pisanie w innych wątkach!
    Normalnie cię wyprzedzą i wszystko ci wykupią.
    Tracisz czas - KUPUJ!
    Aaaa zapomniałem, że ty tylko naganiasz goło....cu :)
  • Ile warta jest 1 akcja Gtrinity? Autor: ~Atlas [5.172.237.*]
    Jesli porownac Gtrinity do Mennicy skarbowej a nalezy uznac za fakt ,ze Gtrinity bije na glowe Mennice jesli chodzi o ilosc sprzedawanego kruszcu,to okaze sie ,ze Gtrinity powinno kosztowac na dzis 69,12zl za akcje...Bez komentarza...
  • Re: 2019 rokiem Gtrinity Autor: ~Atlas [5.172.237.*]
    Dlaczego arkusz sprzedaży to juz od dawna tylko jedna pozycja a później 20% luki?
  • Re: 2019 rokiem Gtrinity Autor: ~anel [83.30.64.*]
    animator-automat
  • Re: 2019 rokiem Gtrinity Autor: ~Atlas [5.172.237.*]
    Ja to wiem .Pytanie nalezy raczej do pytan retoryczno-rozterkowych.I mam w zwiazku z tym kilka hipotez:

1.Nie ma na tym poziomie cenowym chetnych na sprzedaz swoich akcji ,poza animatorem(ile moze ten animator ten poziom trzymac?)
    2.Podobne schematy juz widzialem wczesniej (od 2004 r troche sie tego naogladalem) czesto wystepowalo to przy spolkach ktore pozniej wzrosly o nawet 1000% a prawie zawsze zaczynalo sie to otwarciem ze spora luka ...
    3.Gieldy na swiecie sa rozgrzane,ale...nie bedzie to trwac dlugo,a jak padna gieldy ,to 2007-2008 to zaledwie dziecinna zabawa a wtedy,pozostanie garstka spolek ,ktore beda rosnac,zgadnijcie jakie?
    4.Rok 2018 wejscie na glowny parkiet GPW
  • Re: 2019 rokiem Gtrinity Autor: ~anel [83.30.64.*]
    No cóż , ja od ponad roku trzymam kilka tysięcy sztuk. Póki co , mogą poczekać.
  • Re: 2019 rokiem Gtrinity Autor: ~Atlas [31.0.126.*]
    Ciekawe kto zasiądzie w Radzie nadzorczej?Przynajmniej arkusz sprzedaży,zaczyna sie lekko wypełniać,to bardzo dobrze.Czekam na info o Afryce...
[x]
DIVOLIO 9,15% 3,10 2026-05-11 11:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.