"Na miejscu działa już laboratorium stworzone przez Goldenmark i senegalski rząd, kolejnym krokiem będzie budowa rafinerii złota. Docelowo centrum ma przyjmować, weryfikować, rafinować i certyfikować 10 ton złota rocznie. Stworzenie regionalnego centrum złota ma zabrać trzy lata."
Zwracam uwagę na spółkę Aiton. Wczoraj rekordowe obroty. Akcje w silnych rękach głównych akcjonariuszy, co kwartał to zysk no i mega dywidendy. Konsolidacja powoli się kończy i czas na potężne wybicie... Myśleć ludzie!
To kupuj PKC! Nie trać czasu na pisanie w innych wątkach! Normalnie cię wyprzedzą i wszystko ci wykupią. Tracisz czas - KUPUJ! Aaaa zapomniałem, że ty tylko naganiasz goło....cu :)
Jesli porownac Gtrinity do Mennicy skarbowej a nalezy uznac za fakt ,ze Gtrinity bije na glowe Mennice jesli chodzi o ilosc sprzedawanego kruszcu,to okaze sie ,ze Gtrinity powinno kosztowac na dzis 69,12zl za akcje...Bez komentarza...
Ja to wiem .Pytanie nalezy raczej do pytan retoryczno-rozterkowych.I mam w zwiazku z tym kilka hipotez:
1.Nie ma na tym poziomie cenowym chetnych na sprzedaz swoich akcji ,poza animatorem(ile moze ten animator ten poziom trzymac?) 2.Podobne schematy juz widzialem wczesniej (od 2004 r troche sie tego naogladalem) czesto wystepowalo to przy spolkach ktore pozniej wzrosly o nawet 1000% a prawie zawsze zaczynalo sie to otwarciem ze spora luka ... 3.Gieldy na swiecie sa rozgrzane,ale...nie bedzie to trwac dlugo,a jak padna gieldy ,to 2007-2008 to zaledwie dziecinna zabawa a wtedy,pozostanie garstka spolek ,ktore beda rosnac,zgadnijcie jakie? 4.Rok 2018 wejscie na glowny parkiet GPW