• Raport 26.10 Autor: ~Olo [37.248.126.*]
    Brawo dla Prezesa za szybsza publikacje i to niezaleznie od tego czy wynik bedzie ok czy nie. Na cuda nie licze ale przynajmniej skrocony zostaje okres niepewosci
  • Re: Raport 26.10 Autor: ~bbb [78.88.60.*]
    Olo więcej optymizmu jest dobrze
  • Re: Raport 26.10 Autor: ~olo [5.60.100.*]
    bbb, nie jestem tu jakimś pesymistą. Spokojnie czekam na wynik. Uważam, że okolice -0,25 mln do +0,2 mln na poziomie netto będą dobrym wynikiem (biorąc pod uwagę czynniki o których pisałem w innym wątku), szczególnie przed kluczowym 4Q, na który liczę najbardziej w tym roku i który może radykalnie zmienić obraz wyceny wskaźnikowej spółki. Od kilku lat w miarę trafiam tu z wynikiem, ale jeśli się kiedyś wyraźnie pomylę i kiedyś będzie lepszy niż oczekiwałem to będę oczywiście bardzo zadowolony. W każdym razie do najbliższych wyników podchodzę bez większych emocji, ale cieszę się bardzo, że będzie można je poznać już za 2 dni.
  • Re: Raport 26.10 Autor: ~Aaa [37.47.35.*]
    Wynik bedzie o wiele lepszy, wrzesien był w branzy obuwniczej swietny :) 1 mln zysku :)
  • Re: Raport 26.10 Autor: ~Olo [5.60.100.*]
    Gdyby byl taki wynik to cena akcji w moment doszlaby pewnie do 6-7 zl. Za cud uznam wynik +0,5 mln... niemniej nie licze na taki :)
  • Re: Raport 26.10 Autor: ~olo [5.60.100.*]
    zapomniałem dodać, że wrzesień oczywiście pełna zgoda, że był super dla branży, ale lipiec i sierpień nie dość, że były okresem wyprzedaży wiec niższych marż, to pogodowo najsłabszym od co najmniej 5-6 lat.
    No nic, zobaczymy już jutro co nam zarząd przygotował. Wszystko będzie wtedy jasne
[x]
PRIMAMODA 18,31% 0,84 2023-05-04 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.