Brawo dla Prezesa za szybsza publikacje i to niezaleznie od tego czy wynik bedzie ok czy nie. Na cuda nie licze ale przynajmniej skrocony zostaje okres niepewosci
bbb, nie jestem tu jakimś pesymistą. Spokojnie czekam na wynik. Uważam, że okolice -0,25 mln do +0,2 mln na poziomie netto będą dobrym wynikiem (biorąc pod uwagę czynniki o których pisałem w innym wątku), szczególnie przed kluczowym 4Q, na który liczę najbardziej w tym roku i który może radykalnie zmienić obraz wyceny wskaźnikowej spółki. Od kilku lat w miarę trafiam tu z wynikiem, ale jeśli się kiedyś wyraźnie pomylę i kiedyś będzie lepszy niż oczekiwałem to będę oczywiście bardzo zadowolony. W każdym razie do najbliższych wyników podchodzę bez większych emocji, ale cieszę się bardzo, że będzie można je poznać już za 2 dni.
zapomniałem dodać, że wrzesień oczywiście pełna zgoda, że był super dla branży, ale lipiec i sierpień nie dość, że były okresem wyprzedaży wiec niższych marż, to pogodowo najsłabszym od co najmniej 5-6 lat. No nic, zobaczymy już jutro co nam zarząd przygotował. Wszystko będzie wtedy jasne