Jednak prawa poboru nie będą notowane. Tak więc mamy do wyboru: zapisać się na nowe akcje lub ich nie zakupić i stracić z powodu odcięcia wartości pp... Tertium non datur.
Dnia 2017-10-23 o godz. 20:25 ~kalafior napisał(a): > Dnia 2017-10-23 o godz. 20:20 ~Joanna napisał(a): > > pp mam już od 2tygodni ! ale dziękuję > > pięknie postawili pod mur ludzi albo bierzecie albo macie strate z niezrealizowanych pp >
Nie do końca, można było sprzedać swoje akcje przed odcięciem pp ...
Dnia 2017-10-27 o godz. 09:42 ~WlodekzGdyni napisał(a): > Dnia 2017-10-23 o godz. 20:25 ~kalafior napisał(a): > > Dnia 2017-10-23 o godz. 20:20 ~Joanna napisał(a): > > > pp mam już od 2tygodni ! ale dziękuję > > > > pięknie postawili pod mur ludzi albo bierzecie albo macie strate z niezrealizowanych pp > > > > Nie do końca, można było sprzedać swoje akcje przed odcięciem pp ...
tyle że z tego co było widać....dziesiątki wpisów odnośnie notowań i wyceny pp.... większość liczyła właśnie na obrót pp podzielam zdanie kalafiora...mur
Za jakiś rok zapewne. Tak bylo z emisją D. Zresztą jeszcze emisje E oraz F nie są w obrocie. Straszenie ze pp nie będą notowane i przez to coś stracicie to bujda. Pp już zostały odcięte . A kurs praktycznie jest na tym samym poziomie co przed odcieciem. Wiec drugi raz zadnego odciecia nie będzie.
Kurs czegoś, co nie ma być notowane? Jednak makaron (nawet z kalafiorem) nie jest lekkostrawny: nie przyswaja tego, co napisałem przed jego
wpisem o serii G.