Musi minąć jeszcze pare tygodni aby cokolwiek bylo wiadomo. Ewidentnie graja na czas I na emocjach. Chca odebrac jak.naj taniej,a slabym raczka nerwy puszczaja, co widac po arkuszu
Tu nikt nie oddaje, tutaj jest sprzedaż od wielu tygodni z chwilowa podbitka dla tych aby nowy narybek się zleciał myśląc onzarobku i zaraz znowu upychanie akcji ulicy
Zrobiliscie sztuczne zamieszanie wokol spolki - zlecialo sie robactwo, kąsając co niemiara. Zarząd spółki też swoje dołożył. Groszołapy zaraz odpadną, zrobi się nastrój na wzrosty. Pieniądz lubi ciszę. Pozdrawiam
Oczywiście i nadal to podtrzymuje. Bez planowanej emisji tez spadało wiec powód wzrostów jaki podajesz brak emisji spowoduje wzrosty to myśle ze niewielkie masz pojęcie o giełdzie i inwestowaniu. Tutaj to czysty hazard, brak fundamentów do wzrostu i tyle. Jeśli nie masz innego argumentu za wzrostami i wierzysz we wzrosty niczym niepoparte to nie mam więcej pytań. Jeśli chcesz inwestować long term to poczytaj o Playway i cdr
Rok temu były sprzedawane nowe serie a kurs rósł. Główny argument niedźwiedzi: rozwodnienie akcji - odpada, a to on zbił kurs wiosną. Co się zatem stanie teraz, kiedy w perspektywie są jeszcze "marchewki"?
Przyczyna jest jedna: spolka obiecuje i nie realizuje tych obietnic. Totalny brak zaufania do zarządu. Nie mam pojęcia co ta spolka w ogóle robi bo gier na pewno nie wydaje
Po co sie tak produkować, jesli nie mają zaufania do zarządu to.niech sprzedają w dołku - ktoś kto ma pojecia o falach, cyklach, funkcjonowania spółeczek na Nc bedzie to odbierał I tak sie właśnie dzieje. Wszystko jest spokojnie zbierane po 17, 18 groszy. Jest czas.
Zbierane? Poważnie?
Ale oczywiście masz prawo myśleć i pisać co chcesz, w końcu jest demokracja.. jeszcze. Wiele spółek z NC przerobiłem, nawet w jednej byłem w RN i nauczyło mnie to jedno. Bardzo niewiele spółek prowadzi faktycznie działalność 90% to walki żeby wyciągnąć kasę od ulicy. Nie mowię ze kurs nie urośnie bo jak spółdzielnia sobie tego zażyczy to będzie rosło natomiast inwestowanie w ta spółkę na long term to czysta głupota bo finalnie ta spolka będzie wykluczona z obrotu mimo waszego zaklinania rzeczywistości.
Dnia 2017-10-23 o godz. 14:07 ~Lol napisał(a): > Zbierane? Poważnie? > > Ale oczywiście masz prawo myśleć i pisać co chcesz, w końcu jest demokracja.. jeszcze. Wiele spółek z NC przerobiłem, nawet w jednej byłem w RN i nauczyło mnie to jedno. Bardzo niewiele spółek prowadzi faktycznie działalność 90% to walki żeby wyciągnąć kasę od ulicy. Nie mowię ze kurs nie urośnie bo jak spółdzielnia sobie tego zażyczy to będzie rosło natomiast inwestowanie w ta spółkę na long term to czysta głupota bo finalnie ta spolka będzie wykluczona z obrotu mimo waszego zaklinania rzeczywistości.
Jeśli byłoby tak jak piszesz to 90% spółek jechałoby na stratach. Tymczasem odsetek firm na minusie jest zupełnie inny, Więc?
Dnia 2017-10-23 o godz. 09:54 ~xxx napisał(a): > zobaczycie jeszcze 0,09g i info o odwołani emisji > było tak samo przy emisji za 0,35g po spadku z 80-90g
Ledwo xxx napisał o odwołaniu emisji a spółka podała terminy zapisów...