Jeszcze drugie info mnie interesuje. Odkupienie akcji w przyszłości.... Nie ma kasy na zabezpieczenie kredytowe a planuje odkupic akcje w przyszlosci....Skad ta pewność że ktoś nie zebral
Oczywiście że mogą wypowiedzieć leasing. Secesja chroni jedynie przed ewentualnymi roszczeniami. Ale nikt nie zmusi kontrahentów aby ładowali kolejne pieniądze w spółkę która nie spłaca długów. A kto zbierał? Odpowiedź prosta .ulica i spekuła wierząca na odbicie kilkanaście procent.
Lolek znowu bredzisz. Zgodnie z art. 256 ust 1. i 2. Prawa restrukturyzacyjnego od dnia otwarcia przyspieszonego postępowania układowego do dnia jego zakończenia albo uprawomocnienia się postanowienia o umorzeniu przyspieszonego postępowania układowego wypowiedzenie między innymi umowy leasingu, bez zgody rady wierzycieli, jest niedopuszczalne.
Ubrałeś się człoaieku w trupa . Teraz prubujesz czepiać się słówek zamoat faktów. Za tydzień może dea oddasz ze stratą 20% moze 30 % i tak jak po Niejakim Olo nie będzie po to bie śladu n forum.
O jakim Olo Ty mi tu znowu bredzisz Lolek? O co Tobie chodzi? Akcje mam, jak hędę chciał to sprzedam. Co to za roznica? Nikt mnie w nic nie ubral. Swiadomy sytuacji i widzac panikę lyknąłem spekulacyjnie. Wyjde z zyskiem. Zreszta jak zawsze. A Ty się strasznie emocjonujesz chyba i zupelnie nie wiem czemu. Prześpij się zamiast pisać posty po północy w sobotę.