spółka nie odkupuje swoich akcji Kazik ma rację 7% do wzięcia, wiec musi odkupywać teraz - 50 gr wsparcie i teraz spodziewam sie info pozytywnych ze spółki i up
Dnia 2017-10-20 o godz. 16:35 ~Kazik napisał(a): > A może np.wziął kolejny kredyt pod zastaw tych nowych akcji, które przypomnę wziął po 4 zeta i ma zagwarantowane,że spółka je odkupi z 7% zyskiem??
te nowe nie są dopuszczone do obrotu. i chyba nie zarejestrowane w KDPW, dopiero 4.10 była rejestracja w KRS. czyli nie mogą być zastawem poza tym - na 100% nikt nie udzieliłby - w obecnej sytuacji, po 4.10 - kredytu pod taki zastaw więc nie...
Dnia 2017-10-20 o godz. 17:42 ~ROBERT napisał(a): > INFO POZYTYWNE !! SPRZEDAWALI BEZ JEGO ZGODY ,PRZYNAJMNIEJ KNF NIC MU NIE ZROBI , A DZIĘKI TEJ PANICZNEJ WYPRZEDAŻY MY TANIO KUPILIŚMY AKCJE !!!
tak to wygląda, Bank wykonał egzekucję tuż przed postępowaniem sanacyjnym, wrzucał w rynek bez opamiętania. Kurs zjechał. Tylko teraz nadzór sądu zamyka szybkie ruchy. Wg. mnie nastapi odreagowanie.
Swoją drogą, wiem że zaraz mnie wysmiejecie, ale naprawde wydaje mi się, że momenty w jakich podawane sa komunikaty przez spolke nie sa przypadkowe. Przed ujawnieniem kulis Prezes dal oswiadczenie do prasy ze rynek sie podnosi, spodziewa sie dwucyfrowych marz i wzrostu przychodow. Po znacznym spadku kursu i ujawnieniu kulis (sanacja) kolejne raporty pojawiaja sie w mokentach testowania minimow na kursie. Moze kestem przewrazliwiony ale wyglada to jakby ktos tym zarzadzal. Nie wiem czy to dobrze czy zle.
Wedlug mnie taktyka taka.Trzeba trzymac bez wzgledu jakie bedzie sypanie i jak ktos ma kase to dobierac.To widac ze ktos tym steruje.Im nizszy kurs tym prezes moze zebrac wiecej papieru.Jak bardzo nisko spadnie to za grosze zbierze tak duza ilosc ze bedzie mogl zrobic wezwanie i wtedy wszyscy bedziemy w d.Dlatego trzymac i co najwyzej dobierac.