takich glupot dawno nie widzialem. sami inwestorzy tu siedza. moja data zapisu to 20.10.2017 i pieniazki z konta znikly. kto uwaza, ze jeszcze nie mozna sie zapisac to proponuje wlozyc pieniadze na lokate, bo tutaj tacy fachowcy tylko placza. albo w sumie niech zostana, ktos musi dac, zeby ktos mogl wziac. powodzenia fachowcy
Dopiero dzisiaj Spółka podała w memorandum oficjalne terminy zapisów. zapisy zaczynają się 24 października. Na jakiej więc podstawie biuro maklerskie przyjęło zapisy na nowe akcje przed opublikowaniem memorandum ? W moim CDMPeKaO nie ma możliwości zapisów: Są dwa wyjścia: Albo autor postu kłamie ze już 220 osób się zapisało albo BM autora złamało prawo i przyjęło wpłaty na nowe akcje przed publikacją dokumentu memorandum. Innej opcji nie widzę
wcześniej była informacje, że od 16.10 czy 19.10 będą zapisy (nie pamiętam dokładnie). U mnie przez chwilę była możliwość złożenia zapisów ale znów nie ma. Coś kręcą.
Dnia 2017-10-23 o godz. 21:05 ~henry napisał(a): > wcześniej była informacje, że od 16.10 czy 19.10 będą zapisy (nie pamiętam dokładnie). U mnie przez chwilę była możliwość złożenia zapisów ale znów nie ma. Coś kręcą.
Żeby informacja była wiarygodna to Spółka powinna o tym poinformować. Przed 16 -tym nie było żadnego info od spółki więc ?