W tej firmie nie ma już pracowników związanych z produkcją oprogramowania . Pozostało jedynie parę osób w centrali i serwerowni . Ośrodki w Poznaniu i Gdańsku zamknięte . Firma wisi byłym pracownikom grube pieniądze za zaległe wynagrodzenie . Sporo ludzi ma wyroki sądowe nakazujące wypłatę wynagrodzeń ale firma jest bez grosza i nawet komornik nie ma z czego ściągnąć .
jest źle - dlatego program sansacyjny - jest kontrola sądu
CUB wczoraj nie wyznaczał nowych dołków nawet nie dotknął 50gr - są szanse, że teraz mamy wsparcie i po wprowadzeni sanacji, zrozumieniu tego mechanizmu przed ulice kurs zacznie odrabiać potężny spadek zasieg ok 1zł RSI - wyprzedany - nisko / ROC szoruje po dnie
zapomniałeś jeszcze dodać że wiadomość o sanacji podali z kilku dniowym opóżnieniem po tym jak sami wyprzedali się z akcji razem z funduszem . banda oszustów
Pisałam 3 miesiące temu o złodziejskim procederze Presesa Banku Zbożowego Girku, zachęcałam do postępowań prokuratorskich, to admin bankier.pl usuwał moje posty.....Teraz macie...
Coś ty! Korpo-partnerzy są ugotowani (w tym HP). Sama jestem ugotowana jako UoP! Swoją drogą nieźle szerokie bary ma Prezes: w dwa dni załatwia sanację, jakby do tej pory wszystko było było OKI. Narzędzie więcej niż eksperymentalne; żadnego orzecznictwa. Mecenas Papuśny zapewne doradził tak, jak przy secesji DTP od UMed i WroGminy z OK-ejem Min. Skarbu...Wyrolują W-S-Z-Y-S-T-K-I-C-H!
Tu masz rację. Pani inspektor z PIO jakby mogła to by MG zrobiła dobrze. Tak właśnie Dział a instytucją powołana w celu ochrony pracownika. Tylko teoretycznie Ale zobaczymy. Ja broni nie składam.
W tej chwili w firmie nie ma już ani jednej osoby związanej z szeroko rozumianym programowaniem . Co najmniej od m-ca firma nic nie robi . Zobaczycie to w raporcie za III kw .