Po dzisiejszym dniu wielu się oczy otworzyły,niestety żadna spółka nie gwarantuje zysków,nawet tuzy jak KGHM,URSUS czy POLIMEX dzisiaj poległy,dlaczego więc nie zaufać wschodzącej gwieżdzie??Jestem z Termo na dobre i złe ...i przy postach wera sprawdzajcie IP bo jakaś glizda non stop się podemnie podszywa...
Jestem od początku notowań T2R posiadaczem mniejszej lub większej ilości akcji. Tak wiarygodnego prezesa na GPW jeszcze nie spotkałem. Mam nadzieję że razem z prezesem zarobimy dużą kasiorę
Dnia 2017-10-19 o godz. 19:28 astir3964 napisał(a): > Jestem od początku notowań T2R posiadaczem mniejszej lub większej ilości akcji. Tak wiarygodnego prezesa na GPW jeszcze nie spotkałem. Mam nadzieję że razem z prezesem zarobimy dużą kasiorę
Też tak uwazam dlatego mam tu ulokowany duży kapitał....Teraz czekamy na maila wiadomo w jakiej sprawie...ciiiii,bo trole wyniuchają...
Dnia 2017-10-19 o godz. 21:36 astir3964 napisał(a): > Do tej pory nie wiedziałem co to szczęście. Dzisiaj mając 77k jestem szczęśliwy a jak podpiszą umowę to na dodatek będę bogaty
I tego tobie i sobie życzę mam duzo więcej ale 70% puszczam w parytet i tam będzie jazda.....
Dnia 2017-10-19 o godz. 21:50 astir3964 napisał(a): > Ja puszczam na parytet 50k aby nie podkusiło mnie sprzedanie akcji. Zamierzam tu dłużej posiedzieć
ja podobnie ale daje na parytet 100 000 akcji...reszta na koncie na rozmnożenie...