Chłopie nie pękaj!!! ja też straciłem OGROMNE pieniądze na giełdzie(niecałe 2 lata temu na NC) też szukałem sznura i tym podobne głupoty. trochę to trwało i się pogodziłem z tym. teraz wogóle nie inwestuje a zaglądam tu żeby czasem poczuć te dawne emocje ale nie inwestuje ANI JEDNEGO zł. Wyluzuj będzie dobrze to tylko teraz myślisz że świat ci się zawalił.
Dnia 2017-10-18 o godz. 15:03 ~dfdf napisał(a): > Chłopie nie pękaj!!! ja też straciłem OGROMNE pieniądze na giełdzie(niecałe 2 lata temu na NC) też szukałem sznura i tym podobne głupoty. trochę to trwało i się pogodziłem z tym. teraz wogóle nie inwestuje a zaglądam tu żeby czasem poczuć te dawne emocje ale nie inwestuje ANI JEDNEGO zł. Wyluzuj będzie dobrze to tylko teraz myślisz że świat ci się zawalił.
Człowieku!!!300 00 koła w plecy,miałem dom budować i kupić Audi,teraz mi starczy na gruby sznur i bilet w jedna stronę,mam dość,moje życie sie kończy...
6 lat temu zbankrutowałem -kredyt, 0 kasy, komornik ...myśli aby odebrać życie, straciłem majątek, ale wziąłem się w garść. 300k to nie tragedia ... można to w kilka lat odrobić. Mnie się udało i wyszedłem na prostą. Głowa do góry
Ale zbankrutowałeś na giełdzie ? Miałeś kredyt na zakup akcji i go przegrałeś ? Czy wyszedłeś na prostą dzięki późniejszym zyskom z giełdy czy z pracy ?
Dnia 2017-10-18 o godz. 15:23 ~mecenas napisał(a): > Dnia 2017-10-18 o godz. 15:19 ~XXL napisał(a): > > mecenas: czy to Ty zarabiałeś krocie na EKOEXPORT ? > > > > tu tez wtopiłem,przyznaje się,nie mam farta.....shit...
tak MECENAS teraz drezyna, bo kobiety golasów nie lubią - przyzwyczajaj się a tak w ogóle to 0,7 na zamknięciu ludzie wolno czytają, a to restrukturyzacja oczekiwana przez rynek i pod nadzorem, czyli lepiej dla ulicy
A czy Ty kiedys grales na gieldzie? Widziales kiedys jak po info o sanacji reaguje kirs gieldowy? Polecam abys przeanalizowal historyczne przyklady. I nie zadawaj pytan czemu ma rosnac lub czemu ma spadac? To najglupsze z mozliwych pytan ma gpw. Tu chodzi o emocje nie eachunek ekonomiczny. Wycena rynkowa tej spolki to obecnie kiloa milionow. Przy prcyhodach ponad 100 baniek. Dlug mozna rolowac, reatrukturyzowac, dpolke dokapitalizowac, zwiekszac sprzedaz etc. Jest wiele sposobow uzdrawiania spolek szczegolnie jesli biznes jest zdrowy.
zaciskaj poslady lepiej dzis i to zcałej siły ale i tak cie wyd..ja hehe teoria teoria a praktyka jest w rzeczywistym kursie a ten zmierza do cieplych krajów południowych nawet bym rzekł ze do serca afryki hahahahaha