Ja jestem zapakowany pod korek, trawy kosił nie będę bo mam kostkę a strusia nie dorobiłem się jeszcze zresztą strun na kostce- cienko to widzę. Naganiał nie będę bo nie. Pozdrawiam wszystkich
Dnia 2017-10-18 o godz. 13:02 ~Hej napisał(a): > wyceniaja perelke na 5 czy 10 zeta > > a pisza o dokupowaniu jak sie osunie o 2 czy 3 grosze... > > > > naganiajcie dalej
Tak ci się wydaje że to nie ma znaczenia. Być może patrzysz z poziomu zapakowanego po uszy w akcje. Ale dla mnie ma i wierz mi że większość normalnych inwestorów ma zakupione tylko pakiety kontrolne T2P. Im niżej teraz tym lepiej - po podaniu informacji zaczniemy zbierać z niższego pułapu, to naprawdę dużo korzystniejsze.
Dnia 2017-10-18 o godz. 16:46 ~Hej napisał(a): > po podaniu informacji zaczniesz zbierac z nizszego poziomu?? > > myslalem ze wowczas to bedzie slawetne odciecie i lot w kosmos...
Nie dziw sie ze koles pisze glupoty, jest tak samo wiarygodny jak Stalin mowiacy o milosci do swojego narodu
Ja nie mam tylu akcji co wy i nie interesuje mnie szybkie odcięcie. Choć ono napewno będzie. Jeżeli będzie info po sesji to kiszka. Jednak po infie w trakcie sesji do górnych wideł masz kilkadziesiąt kilo akcji. Można coś chwycić byle nie wpaść na widły dynamiczne. Mniej więcej mam wyliczone ile mogę tu zgarnąć. Sądząc po waszych postach mam wrażenie że siedzą tutaj sami zapakowani po uszy i nie rozumieją ryzyka i zasad inwestowania. Naprawdę lepiej zapłacić drożej ale mieć gwarantowany może mniejszy zysk % ale na dużo większej ilości akcji. Dziwie się waszym postom, no chyba że to prowokacje.
Dnia 2017-10-18 o godz. 17:18 ~twardy napisał(a): > Ja nie mam tylu akcji co wy i nie interesuje mnie szybkie odcięcie. Choć ono napewno będzie. Jeżeli będzie info po sesji to kiszka. Jednak po infie w trakcie sesji do górnych wideł masz kilkadziesiąt kilo akcji. Można coś chwycić byle nie wpaść na widły dynamiczne. Mniej więcej mam wyliczone ile mogę tu zgarnąć. Sądząc po waszych postach mam wrażenie że siedzą tutaj sami zapakowani po uszy i nie rozumieją ryzyka i zasad inwestowania. Naprawdę lepiej zapłacić drożej ale mieć gwarantowany może mniejszy zysk % ale na dużo większej ilości akcji. Dziwie się waszym postom, no chyba że to prowokacje.