Papa, dlaczego do końca roku? Ja mogę poczekać do ...2019r/20zl. Czy przez ten termin Twoja oferta staje się nieaktualna? Szkoda, bo już moja wyobraźnia zadziałała... i kolor nie musiałby pasować do sukienki... Dzięki za dobre chęci. Pozdrawiam. Inka
Dnia 2017-10-18 o godz. 10:27 ~Inka napisał(a): > Papa, dlaczego do końca roku? > Ja mogę poczekać do ...2019r/20zl. > Czy przez ten termin Twoja oferta staje się nieaktualna? > Szkoda, bo już moja wyobraźnia zadziałała... i kolor nie musiałby pasować do sukienki... > Dzięki za dobre chęci. > Pozdrawiam. Inka
Zaraz bedziecie mieli 2 zlocisze no może 2.50 -----marzyciele
Do końca roku oferta aktualna.Ja tutaj jestem już długo,bardzo długo i będę,aż do skutku.TUTAJ JEST WAŻNE:CIERPLIWOŚĆ,CZAS I PIENIĄDZE. I NIE DAĆ SIĘ WYROLOWAĆ TAKIM JAK BOSS I JEMU PODOBNYM. Pozdrawiam i powodzenia.
Dnia 2017-10-18 o godz. 11:00 ~PapaSmerf napisał(a): > Do końca roku oferta aktualna.Ja tutaj jestem już długo,bardzo długo i będę,aż do skutku.TUTAJ JEST WAŻNE:CIERPLIWOŚĆ,CZAS I PIENIĄDZE. I NIE DAĆ SIĘ WYROLOWAĆ TAKIM JAK BOSS I JEMU PODOBNYM. Pozdrawiam i powodzenia.
A ja tu jestem od 0.50 zl jak było ty nawet niewiesz o czym ja ppisze a rolowanie to zaraz będzie już następne