koralina zdecydowała się kupić po 0,18......brawo ty.... grzeczna dziewczynka....
W jednym z wątków kolega Luz czeka na odp od niezwykle inteligentnej i przebiegłej kobitki.
Dnia 2017-10-18 o godz. 09:12 ~DanieL84 napisał(a): > koralina zdecydowała się kupić po 0,18......brawo ty.... grzeczna dziewczynka.... > > W jednym z wątków kolega Luz czeka na odp od niezwykle inteligentnej i przebiegłej kobitki.
skoro to twój kolega ....pomóż chłopu! niech już dalej się nie męczy :)))
Dnia 2017-10-18 o godz. 09:17 ~Luz napisał(a): > Nie mam złudzeń. Koralinka wszak głosi teorię, że niewygodne pytania są tylko retoryczne.
pisz śmiało bez ogródek co cię gnębi, co cię nurtuje, co cie smuci spróbuje może pomóc ;)) kawa nie dopita to nie zaskakuję co tam u ciebie w pustostanie za bajzel się wyprawia.....
Kora, jak zwykle, o mnie, nie o meritum. Zwierzenia zostawmy na weekend. Wpis od BBM jest nie w Twoim wątku, tylko ~powodzenia.
PS
Czytasz czasem, co piszesz? Swobodny strumień skojarzeń, czy co?
Dnia 2017-10-18 o godz. 09:38 ~Luz napisał(a): .............. > > Czytasz czasem, co piszesz? Swobodny strumień skojarzeń, czy co?
żaden wątek nie jest "mój" ...poza tym nie interesuje mnie jakieś przekazywanie czegoś od kogoś gdzieś ...czyli odniesienie było do "meritum" bynajmniej nie o tobie...
ja czy czytam? ...nie, nigdy podobnie jak ty bezmyślnie nieudolnie i beznadziejnie głupio zawsze piszę więc po co utwierdzać się w swojej głupocie ...nie jest to logiczne dla ciebie?....:))))
Dnia 2017-10-18 o godz. 09:53 ~Luz napisał(a): > Nie. Pomaga spojrzeć z dystansu. > > Nie wiesz, że inwektywy świadczą o braku argumentów?
buhaha kto to mówi?..... gdzieś zostały użyte pod twoim adresem z mojej strony?.... "brak argumentów" ......no właśnie "braie Wielki kłopot z tym macie...i tyle w temacie.... :)) dalej swoją pianotówrczą polemikę możesz prowadzić z "kolegami" co.... gdzieć... coś.... tam.... tego ....
Przejechałem się tu strasznie, a byłem na zero.. Liczyłem na podbitkę po konferencji, ale po ucieczce Pani Z. z firmy wywaliłem wszystko ze stratą i już tu zaglądam z czystej ciekawości. Tak sobie myślałem o tej walucie MGames, drugim bitcoinie, czy to nie będą np. truskawki z Cukierowa? :-) Dla małych inwestorów: co do naganiaczy na spadki, w takich firmach spekulacyjnych są takie osoby, nie wiem czy hobby, czy mają działać na zasadzie "ale naganiają, ja mam swój rozum i kupię, bo zarobię, a oni to oszuści i chcą mnie zniechęcić". Widziałem to już wiele razy, na United, Pertolu, 01cyberaton, borucie, etc. i jednak zawsze to i tak spadało. Więc miejcie się na baczności.