aaa i jeszcze jedno ale jak to Ty masz duży dochód? bo się w zasadzie nie rozumieliśmy. Dochód - jako wynagrodzenie z Twojego zakładu pracy? czy dochód - który niby wyrobiłeś grając na giełdzie pieniędzmi innych osób na rachunek innych osób albo też na rachunek instytucji jakim jest biuro maklerskie? czy też dochód - który wyrobiłeś grając na giełdzie za swoje pieniądze?
i tak przy okazji to powiedz Bossik czy Ty w ogóle kiedykolwiek cokolwiek kupiłeś za swoje pieniądze? masz w ogóle swój prywatny rachunek maklerski?
Ewidentnie gra. Rozgrywka psychologiczna. Porwał tutaj tłumy od wiosny albo i wcześniej ukazując akcje innych osób jako swoje. ale niestety wpadł i już aż tak dużego posłuchu tutaj nie ma. To tak samo z Andrzejami i Karolami od Ursusa. Mają ostatnią szansę się wykaraskać z tej emisji - mogli w zasadzie odstąpić, - nikczemnego kłamania o wrogim przejęciu przez hindusów??? skąd oni wytrzasnęli hindusów :-) to dowodzi tylko ich olbrzymiej fantazji haha :) , - oraz obecnego wychodzenia PolMotu z akcjonariatu Ursusa.
powiem tak. dziwię się że jeszcze są na cienkiej nitce jak od pająka (ale może dlatego że chyba mamy babie lato - def. unosząca sie w powietrzu w pogodne dni jesienne, nić przędna niektórych pająków)zaufania i ostatniej nadziei wielu inwestorów. Jak teraz pokażą znowu środkowy palec to chyba nikt nie powinien mieć złudzeń i stąd uciekać.
twardy bardzo pobudzony jesteś, co masz do bossa, chyba mu nie zazdrościsz, poczytaj Jego teorie nt. Ursusa i weź się w garść, wydawałeś się być bardziej zdystansowany
Dnia 2017-10-17 o godz. 18:14 _boss_ napisał(a): > i tak dla informacji to 15k na fiksie ja puściłem, jutro odkupie. Koniec roku się zbliża, a ja mam ogromny dochód
15k?? To jakieś śrubki, a nie pakiet bossa, przecież byle "Janusz" ma tyle akcji.
Ile jeszcze masz do zoptymalizowania? W takim tempie, to może do grudnia zdążysz ;)