• podgrzejmy atmosfere Autor: ~powodzenia [37.248.152.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=LYdhOD8Or5s
  • Re: podgrzejmy atmosfere Autor: ~DanieL84 [91.224.147.*]
    https://www.google.pl/search?q=phantom+six+intro&client=ms-android-samsung&prmd=visn&source=lnms&sa=X&ved=0ahUKEwjD1b6s-vfWAhWCNpoKHQh4BacQ_AUIDigA&biw=360&bih=560&dpr=2
  • Re: podgrzejmy atmosfere Autor: ~makaron [94.254.245.*]
    Dnia 2017-10-17 o godz. 17:22 ~DanieL84 napisał(a):

może lepiej
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-kurs-za-miesiac-kto-ile-obstawia,23814731.html
    buhahaha

ps. to co z googla wyrzuciło niedługo bedzie miało drugą rocznicę :D

Czy lepsza gra, tym dłużej nad nią pracują. Jest dobrze.
    Potwierdzam: 1zł w marcu.
  • Re: podgrzejmy atmosfere Autor: ~makaron [94.254.245.*]
    Dnia 2017-10-17 o godz. 17:46 ~DanieL84 napisał(a):
    > Potwierdzam: 1zł w marcu.

po co pajacujesz leszczu

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.224.147.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: podgrzejmy atmosfere Autor: ~WlodekzGdyni [89.71.190.*]
    Dnia 2017-10-17 o godz. 17:46 ~DanieL84 napisał(a):
    > Potwierdzam: 1zł w marcu.

Masz rację, w marcu 2050 r.
  • Re: podgrzejmy atmosfere Autor: ~Amator [213.127.67.*]
    Nie co do za lipny link - raczej studzi atmosferę , lepszy już ten z obstawianiem kursu hehe.
    Pozdr.
  • Re: podgrzejmy atmosfere Autor: ~Budowa [87.204.40.*]
    Ciekaw jestem co zrobicie jak za jakiś czas nagle jakaś gra się pojawi na rynku tak niespodziewanie
  • myślenie nie boli Autor: ~makaron [94.254.242.*]
    Dnia 2017-10-17 o godz. 18:44 ~Budowa napisał(a):
    > Ciekaw jestem co zrobicie jak za jakiś czas nagle jakaś gra się pojawi na rynku tak niespodziewanie

czyli trzeba rozumieć że oficjalny plan wydawniczy:
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/MACRO-GAMES-S-A-Plan-wydawniczy-Emitenta-7544353.html

jest wprowadzaniem akcjonariuszy spółki w błąd....nie no nieźle jak tak ;)
    ludzie myślcie chociaż trochę co piszecie!!! buhahaha
  • Re: myślenie nie boli Autor: ~DanieL84 [91.224.147.*]
    Plan wydawniczy jest oszustwem bo ty tak powiesz cwaniaczku?
  • Re: myślenie nie boli Autor: ~makaron [94.254.242.*]
    Dnia 2017-10-17 o godz. 18:54 ~DanieL84 napisał(a):
    > Plan wydawniczy jest oszustwem bo ty tak powiesz cwaniaczku?

jednak myślenie boli .....przeczytaj raz jeszcze to co napisałem może za którymś razem zrozumiesz ;)
    Trudno zrozumieć twój tok myślenia.....jedno jest pewne....cel masz jeden. Naganiać na spadki na tej perełce.
  • Re: myślenie nie boli Autor: ~makaron [94.254.242.*]
    Dnia 2017-10-17 o godz. 19:32 ~DanieL84 napisał(a):
    > Trudno zrozumieć twój tok myślenia.....jedno jest pewne....cel masz jeden. Naganiać na spadki na tej perełce.

tym wpisem zasługujesz na miano mojego dzisiejszego bohatera forum... hero ....zero...
    popykaj sobie
    https://centralagier.wp.pl/herozero

Popykam jutro w co innego.
  • Re: myślenie nie boli Autor: ~Lol [185.89.217.*]
    Niezrozumiałe jest bronienie spółki i tego co się działo z kursem w ostatnich miesiącach.
    Przecież firma nie wywiązała się ze swoich obietnic a w zamian zamierza wydrukować kolejne miliony akcji!
    Co maja powiedzieć ludzie którzy kupowali akcje po cenach 30-40-50gr i wyżej??
    Zaufali spółce której główny udziałowiec wyprzedał większość swoich akcji.
    Ludzie opanujcie się! Tu naganianie na spadki nie jest potrzebne bo działania zarządu do tego prowadzą wiec wyluzujcie kiedy ktoś ostrzega przed spolka bo pewnie stracił swoje oszczędności wiec trochę empatii
  • Re: myślenie nie boli Autor: ~czas [89.64.158.*]
    Dnia 2017-10-17 o godz. 20:44 ~Lol napisał(a):
    > Niezrozumiałe jest bronienie spółki i tego co się działo z kursem w ostatnich miesiącach.
    > > Przecież firma nie wywiązała się ze swoich obietnic a w zamian zamierza wydrukować kolejne miliony akcji!
    > > Co maja powiedzieć ludzie którzy kupowali akcje po cenach 30-40-50gr i wyżej??
    > > Zaufali spółce której główny udziałowiec wyprzedał większość swoich akcji.
    > > Ludzie opanujcie się! Tu naganianie na spadki nie jest potrzebne bo działania zarządu do tego prowadzą wiec wyluzujcie kiedy ktoś ostrzega przed spolka bo pewnie stracił swoje oszczędności wiec trochę empatii

Karolino, przypomnienie, makaronie itp. :), współczujemy, że straciliście na tej spółce, ale przestańcie już ją obrzydzać nowym.
  • Re: myślenie nie boli Autor: ~koralina [176.9.136.*]
    Dnia 2017-10-17 o godz. 20:55 ~czas napisał(a):
    ..............
    > Karolino, przypomnienie, makaronie itp. :), współczujemy, że straciliście na tej spółce, ale przestańcie już ją obrzydzać nowym.

mgames ....zerkniesz na swoje wpisy powyżej 1 zł sam czy ci w tym pomóc?...........
    dzisiaj już to było ale co tam.... 3 słownie t r z y podajesz osoby, które twoim zdaniem obrzydzają spółkę.... to co jest nie tak, że cała rzesza naganiaczy na wzrosty od 1 zł nie może sobie poradzić?.... T-mobile.
    czy nagonką nazwiesz moje np. pytanie odnośnie Cukierowa, które to tak zachwalałeś....:
    możesz mi podać link do strony Tmobile z grami czy jest tam do niej dostęp? czy może za trudne to pytanie? a może po prostu zmienisz nick i zasypiesz je dziesiątką wpisów o ...marynie? jedynie tylko to wychodzi wam dobrze ;))

Dnia 2017-10-17 o godz. 21:20 ~koralina napisał(a):
    > Dnia 2017-10-17 o godz. 20:55 ~czas napisał(a):
    > ..............
    > > Karolino, przypomnienie, makaronie itp. :), współczujemy, że straciliście na tej spółce, ale przestańcie już ją obrzydzać nowym.
    >
    > mgames ....zerkniesz na swoje wpisy powyżej 1 zł sam czy ci w tym pomóc?...........
    > dzisiaj już to było ale co tam.... 3 słownie t r z y podajesz osoby, które twoim zdaniem obrzydzają spółkę.... to co jest nie tak, że cała rzesza naganiaczy na wzrosty od 1 zł nie może sobie poradzić?.... T-mobile.
    > czy nagonką nazwiesz moje np. pytanie odnośnie Cukierowa, które to tak zachwalałeś....:
    > możesz mi podać link do strony Tmobile z grami czy jest tam do niej dostęp? czy może za trudne to pytanie? a może po prostu zmienisz nick i zasypiesz je dziesiątką wpisów o ...marynie? jedynie tylko to wychodzi wam dobrze ;))
    >

Podoba mi się gra Cukierowo a że się słabo sprzedaje, to inna sprawa.
    Podoba mi się też zmiana nicków. Wiele projektów nie zostało zrealizowanych, ale nadal tu jestem i wierzę, że zarobię.
    Dnia 2017-10-17 o godz. 21:35 ~czas napisał(a):
    > Dnia 2017-10-17 o godz. 21:20 ~koralina napisał(a):
    > > Dnia 2017-10-17 o godz. 20:55 ~czas napisał(a):
    > > ..............
    > > > Karolino, przypomnienie, makaronie itp. :), współczujemy, że straciliście na tej spółce, ale przestańcie już ją obrzydzać nowym.
    > >
    > > mgames ....zerkniesz na swoje wpisy powyżej 1 zł sam czy ci w tym pomóc?...........
    > > dzisiaj już to było ale co tam.... 3 słownie t r z y podajesz osoby, które twoim zdaniem obrzydzają spółkę.... to co jest nie tak, że cała rzesza naganiaczy na wzrosty od 1 zł nie może sobie poradzić?.... T-mobile.
    > > czy nagonką nazwiesz moje np. pytanie odnośnie Cukierowa, które to tak zachwalałeś....:
    > > możesz mi podać link do strony Tmobile z grami czy jest tam do niej dostęp? czy może za trudne to pytanie? a może po prostu zmienisz nick i zasypiesz je dziesiątką wpisów o ...marynie? jedynie tylko to wychodzi wam dobrze ;))
    > >
    >
    > Podoba mi się gra Cukierowo a że się słabo sprzedaje, to inna sprawa.

i widzisz kolego chodzi często tutaj o takie małe niuanse które wypisujecie ale jakże istotne...ona nie może się sprzedawać...
    BO JEST DARMOWA!!!  
    tyle na dzisiaj koledzy ....
    chyba :))
    Dnia 2017-10-17 o godz. 21:42 ~koralina napisał(a):
    > Dnia 2017-10-17 o godz. 21:35 ~czas napisał(a):
    > > Dnia 2017-10-17 o godz. 21:20 ~koralina napisał(a):
    > > > Dnia 2017-10-17 o godz. 20:55 ~czas napisał(a):
    > > > ..............
    > > > > Karolino, przypomnienie, makaronie itp. :), współczujemy, że straciliście na tej spółce, ale przestańcie już ją obrzydzać nowym.
    > > >
    > > > mgames ....zerkniesz na swoje wpisy powyżej 1 zł sam czy ci w tym pomóc?...........
    > > > dzisiaj już to było ale co tam.... 3 słownie t r z y podajesz osoby, które twoim zdaniem obrzydzają spółkę.... to co jest nie tak, że cała rzesza naganiaczy na wzrosty od 1 zł nie może sobie poradzić?.... T-mobile.
    > > > czy nagonką nazwiesz moje np. pytanie odnośnie Cukierowa, które to tak zachwalałeś....:
    > > > możesz mi podać link do strony Tmobile z grami czy jest tam do niej dostęp? czy może za trudne to pytanie? a może po prostu zmienisz nick i zasypiesz je dziesiątką wpisów o ...marynie? jedynie tylko to wychodzi wam dobrze ;))
    > > >
    > >
    > > Podoba mi się gra Cukierowo a że się słabo sprzedaje, to inna sprawa.
    >
    > i widzisz kolego chodzi często tutaj o takie małe niuanse które wypisujecie ale jakże istotne...ona nie może się sprzedawać...
    > BO JEST DARMOWA!!!  
    > tyle na dzisiaj koledzy ....
    > chyba :))

"sprzedaje", to skrót myślowy
    tak, jest darmowa, ale z "niespodziankami" i nie wiem, z czego się tak cieszysz . . .
  • Re: myślenie nie boli Autor: ~makaron [94.254.246.*]
    Dnia 2017-10-17 o godz. 21:52 ~czas napisał(a):
    > Dnia 2017-10-17 o godz. 21:42 ~koralina napisał(a):
    > > Dnia 2017-10-17 o godz. 21:35 ~czas napisał(a):
    > > > Dnia 2017-10-17 o godz. 21:20 ~koralina napisał(a):
    > > > > Dnia 2017-10-17 o godz. 20:55 ~czas napisał(a):
    > > > > ..............
    > > > > > Karolino, przypomnienie, makaronie itp. :), współczujemy, że straciliście na tej spółce, ale przestańcie już ją obrzydzać nowym.
    > > > >
    > > > > mgames ....zerkniesz na swoje wpisy powyżej 1 zł sam czy ci w tym pomóc?...........
    > > > > dzisiaj już to było ale co tam.... 3 słownie t r z y podajesz osoby, które twoim zdaniem obrzydzają spółkę.... to co jest nie tak, że cała rzesza naganiaczy na wzrosty od 1 zł nie może sobie poradzić?.... T-mobile.
    > > > > czy nagonką nazwiesz moje np. pytanie odnośnie Cukierowa, które to tak zachwalałeś....:
    > > > > możesz mi podać link do strony Tmobile z grami czy jest tam do niej dostęp? czy może za trudne to pytanie? a może po prostu zmienisz nick i zasypiesz je dziesiątką wpisów o ...marynie? jedynie tylko to wychodzi wam dobrze ;))
    > > > >
    > > >
    > > > Podoba mi się gra Cukierowo a że się słabo sprzedaje, to inna sprawa.
    > >
    > > i widzisz kolego chodzi często tutaj o takie małe niuanse które wypisujecie ale jakże istotne...ona nie może się sprzedawać...
    > > BO JEST DARMOWA!!!  
    > > tyle na dzisiaj koledzy ....
    > > chyba :))
    >
    > "sprzedaje", to skrót myślowy
    > tak, jest darmowa, ale z "niespodziankami" i nie wiem, z czego się tak cieszysz . . .

link

• Re: myślenie nie boli Autor: ~Lol [185.89.217.*]
    Nie wiem o jakiej Karolinie piszesz. Ja się tutaj wpadłem na chwile szybko zarobić a jak się nie da to stracić minimum. Czytam te bzdurne posty i chciałem coś dodać od siebie. Współczuje tym co sugerują się wpisami podejmując decyzje o zakupie, ale rzetelna informacja ostrzegająca jest jak zimny kubeł który pozwoli nienjednemun2 razy się zastanowić zanim da szanse zarobić ekipie która kręci tutaj walki
  • Re: myślenie nie boli Autor: ~BBM [138.68.50.*]
    rzetelna informacja to według Ciebie to, iż cukierowa nie można znaleść na sronce T-mobile?
    W sklepie Google play poszukajcie naganiacze.
    Wszystkim zdrowo myślącym akcjonariuszom życzę sporego zarobku w najbliższym czasie.
    Pozdro z USA.
    BBM
    Dnia 2017-10-17 o godz. 20:44 ~Lol napisał(a):
    > ktoś ostrzega przed spolka bo pewnie stracił swoje oszczędności wiec trochę empatii

nie ostrzegam to raz dwa jeżeli nie jesteś czegoś pewien nie powinieneś pisać "pewnie".... :))

• Re: myślenie nie boli Autor: ~Luz [5.172.255.*]
    Jeno "zapewne", zapewne?
    Hmmmm? O co Ci chodzi?
[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.