witam, znalazlem informacje na temat bokera Lynx broker. Oferta atrakcyjna, ale nie slyszalem o nich wczesniej. Jakies opinie? https://www.lynxbroker.pl/produkty-i-rynki/
handel na futures, akcje, opcje i etf. Maja szeroka oferte i niskie prowizje, platforma to TWS i dostep do rynku regulowanego - mysle o zalozeniu tam rachunku i przetestowaniu, co widze broker oferuje teraz e-book za darmo i jest po polsku. Czy ktos ma ijuz hanluje?
Fajna sprawa ten Lynx, można handlować kontraktami futures na giełdach: CME, CBOT i CBOE, a także ICE, NYMEX, EUREX, Euronext, HKFE itd. Mogę kupić pełny kontrakt futures, ale także mini futures oraz micro futures np. mini DAX czy micro SP500 - fajna sprawa, szczególnie jak ma się mniejsze doświadczenie.
Zacząłem niedawno, używam na smartfonie. Póki co działa, ale rzeczywiście sądzę, że następne pieniądze trzeba będzie gdzieś indziej włożyć. Może DIF Broker z Portugalii?
Lynx odradzam, słaba osługa klienta. Dodzwonić się na infolinie to szybciej lotto wygrasz. Problemy z migracją kont, blokowanie składania zleceń z bliżej niewyjaśnionych powodów. Na koniec ceny kontraktów na opcje z kosmosu.
mieliscie racje co do lynxa ,jeszcze mam jedna platfomre na ktora trzeba szczerze uwazac jest to lvl-singapore-pte. net, która równiez widnieje bez jakiejkolwiek regulacji i maklerów z licenc jami to wszystko to fa łsz ,poradziłem sobie z tymi oszu stami przez kontakt z kanceiaria pod nr 533.118n594
Myślę, że w przypadku Lynx, gdy można liczyć na support w języku polskim będzie to dobre rozwiązanie pod kątem inwestycyjnym i będziesz zadowolony z tego co mają przygotowane. Świetnie funkcjonujący serwis, który dbaj o to, by oferować klientom obsługę na wysokim poziomie.
Bylbym ostrozny. Zainwestowalem na tej platformie spore pieniadze. Teraz nie mam dostepu do konta a Lynx w Polsce jakby przestal istniec. Nie odpowiadaja na telefony ani maile. Nie wiem co robic, prubuje kontaktu przez zagranice.
Szczerze mówiąc, współpracowałem z tą firmą, zalecamy kontakt forex broker rating ponieważ mają lepsze warunki i łatwiejszą pracę z platformą. Firma oferuje również dodatkowe bonusy.
Sprawdź opinie klientów. Zawsze chodzę z popularnymi brokerami, nawet wybrałem mojego obecnego brokera turnkeyforex po sprawdzeniu recenzji na niektórych stronach z recenzjami.
chce tu was ostrzec o ostatnio popularnym scam,erze pl-zakupy12.cc, pl-zakupy21.cc - cięzko myslec .ze to psekręt bo kupujesz sobie produkty i sprzedajesz drożej troche taki dropshipping a jednak nic za to nie dostajesz - tylko wpjacasz. Nie inwe..stujcie tam bo to strata czasu i pieniedzy